Ubicama Tatona 240 godina

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Klasično siledžijsko ponašanje
sa smrtnim ishodom.
Malo su dobili !
Dok narod muku muči kako da preživi,
propaliteti troše višak energije maltretirajući
i ubijajući građane (i nedužne strance)....
Pa,kad se suoče sa odgovornošću,pište k'o suve piičke....!!!

zakleti delija :evil:. da su kojim slučajem nekog krajiškog zvezdaša osudili dera bi se ode ko jazavac i eba im mater ustašku :dash:

Klasično siledžijsko ponašanje
sa smrtnim ishodom.
Malo su dobili !
Dok narod muku muči kako da preživi,
propaliteti troše višak energije maltretirajući
i ubijajući građane (i nedužne strance)....
Pa,kad se suoče sa pdgovornošću,pište k'o suve *****....!!!

Al vi kolega to gledate ko izolovan slucaj , a ne u svetlu pustanja siptara ubica koci .
Da su ovi siptari , koji su tolike Srbi poubijali cerecenjem osudjeni adekvatno , odmah bi se slozio sa vama . Medjutim , posto nisu , celu stvar treba posmatrati samo i iskljucivo kroz to sudjenje njima .
Pitanm se , st siu bile olaksavajuce okolnosti za cerecenje zena izmedju dva dzipa , il za bajanje motornim testerama .

A Šiptarima 110 godina. ***** ti državu.
Kakva drzava :zcepanje::zcepanje::zcepanje:
I ova opstrukcija Martijevog izvestaja,navodi me na to da su i ovi zuti direktno umesani u dil sa Kusnerom,Klintonom,Blerom....
Za zverska mucenja 80 Srba,koje je na kraju samo smrt spasla od izivljavanja siptarskih monstruma,ti monstrumi su dobili po 12, 8 godina, kao zatvora......
a za francuza koji je u toj masovnoj tuci navijaca fatalno zavrsio,covek dobio 35 godina :mrgreen: Poltroni Francuzima :evil: Kakvo sudstvo :zcepanje: to je cirkus :zcepanje:
Strasno :mrgreen: Ceo dan ce da bruje mediji o tome,da atakuju na mentalno zdravlje Srba :evil: :evil: :evil:

Poslednja izmena:
139548416844e4693525e2e417364889_big.jpg
:dontunderstand:

У потпуности се слажем.Криви су и треба да сносе последице.
Ал ово је толико мизерно, јадно и очигледно да губи сваки смисао.

катастрофа...политичка пресуда.

биће "узбудљиво" по Србији у скорој будучнижости.

и дан данас у затворима држе момке које су ухапсили за време геј параде и око ње а против већине оптужница није ни подигнута.

у затвору су и моја два познаника (УФ) која на протесту нису ни били и који су то поподне дочли са породицама са излета у будимпешту.............Како жути сеју тако ће и да жању.

А зашто онда европа толико критикује политизовану реформу судства?

и како то да су Татону забранили уалазак на стадионе у свим земљама ЕУ (билатема о томе са све линковима)?

Samo zato sto smo spori. Mozemo i mi ovako mali da uradimo u jednom trenutku bilo sta - ali da uradimo, ne da razvlacimo... I svet ce da se samo pokloni poslu koji je zavrsen.
A ovako kad je "malo hoce malo nece" stanje, onda moze da se nateze po svim osnovama.

Ja sam zato da se ovi zlikovci osude na kazne od po 40godina , a siptari da se osude na smrtnu kaznu .
Al posto ovi siptari nnisu osudeni na smrtnu kaznu , ocito je da je drzava sitarska , a ne srpska , i da ce sudije uvek biti pristrasne prema onima koji ubijaju Srbe , ako su stranci . Narocito siptari ,il hrvati .

Ja sam zato da se ovi zlikovci osude na kazne od po 40godina , a siptari da se osude na smrtnu kaznu .
Al posto ovi siptari nnisu osudeni na smrtnu kaznu , ocito je da je drzava sitarska , a ne srpska , i da ce sudije uvek biti pristrasne prema onima koji ubijaju Srbe , ako su stranci . Narocito siptari ,il hrvati .

i ja sam zato da dobijem na lotu, pa ne ide nešto :mrgreen:

Samo zato sto smo spori. Mozemo i mi ovako mali da uradimo u jednom trenutku bilo sta - ali da uradimo, ne da razvlacimo... I svet ce da se samo pokloni poslu koji je zavrsen.
A ovako kad je "malo hoce malo nece" stanje, onda moze da se nateze po svim osnovama.

нје мешај чињенице.............реформа се критикује због политизације а не због брзине.

Провери.

Vazno da su oslobodili one sptare sto su ubili vise od 100 Srba , ni jednog vatrenim oruzjem .
Od nji 9 , 5 su pusteni .
Ukupno su dobili manje zatvora za ubijanje vise od 100 Srba , nego ovi za jednog francuza .
EL TO OPET 100 ZA JEDNOG ????

To 100 za 1 su Nemci napravili da bi nas smirili. Da cutimo, slusamo i da se sklonimo u stranu dok oni zavrse posao. Ali ne... Dosao je neko "pametan" i namerno je napravio glupost. A Nemci drze rec.
Budalastina je sto smo mi terali inat, a ne to sto su Nemci propisali stroga pravila (mada mi i inace imamo problema da slusamo pravila, nego svaka vaska vuce na svoju stranu).

Државни тероризам. Срамота. Удворичко понашање према Французима. Да је погинуо домаћи навијач, казне би биле вишеструко краће. Колико сам чуо, навијачи га и нису директно убили, већ је скочио са зида и пао на неке степенице док је бежао.

Poslednja izmena:
нје мешај чињенице.............реформа се критикује због политизације а не због брзине.

Провери.

Ne sporimo se mi oko toga da li je proces reforme cist 100% ili nije... jer nije... Samo kazem da smo to obavili u mesec dana - samo bi rekli "ok, nek vam bude". Ali posto se budalisemo dve godine - onda mogu da nas ****** po zelji, sto i cine.

катастрофа...политичка пресуда.

биће "узбудљиво" по Србији у скорој будучнижости.

и дан данас у затворима држе момке које су ухапсили за време геј параде и око ње а против већине оптужница није ни подигнута.

у затвору су и моја два познаника (УФ) која на протесту нису ни били и који су то поподне дочли са породицама са излета у будимпешту.............Како жути сеју тако ће и да жању.

Наравно.
Чекају инструкције јер обећали су језив одговор.

Istražni sudija Raša Jankovic je doneo Rešenje:
Ki 2260/10 kojim je Luki Loncaru iz Beograda (star 22 godine) odredio pritvor, sudija Raša Jankovic,
kao razlog za odredivanjem pritvora za privedenog, navodi: "Razmatrajuci navedeni predlog tužilaštva
za odredivanje pritvora istražni sudija je našao da je isti osnovan smatrajuci da postoje osobite okolnosti
koje ukazuju na to da bi okrivljeni Loncar Luka na slobodi ponovio izvršenje krivicnog dela koje mu se stavlja na teret,
a koje proizilazi iz cinjenice da se ocigledno isti protivi zapadnim civilizacijskim vrednostima kojima ova država teži,
te bi puštanjem na slobodu ponovio izvršenje krivicnog dela imajuci u vidu da se koliko vec danas, a nakon ovoga,
ocekuje dolazak još predstavnika zapadnih zemalja, ciji dolazak ce izazvati neka protestna okupljanja
koja ce okrivljeni
iskoristiti za istovrsno ponašanje kao i prilikom dogadaja od 10.10.2010. godine, zbog cega svega je odluceno kao u izreci
rešenja a na osnovu clana 142. st.1 tac. 3. ZKP-a..."

Надам се да ћу доживети да просрбе и њега особно видим на оптуженичкој клупи.

U Srbiji pravda ne postoji.Postoji Pinoče koji je zaveo diktaturu,a liči mi i na Idi Amina-kanibala /ovo je metaforicki/ :evil:
Kakvo bre sudstvo,Pinoče telefonom dobije nalog,telefonom prosledi svojoj pešadiji kako treba da se odradi. :evil: I, to je kao država i kao sudstvo :e
vil:

Државни тероризам. Срамота. Удворичко понашање према Французима. Да је погинуо домаћи навијач, казне би биле вишеструко краће. Колико сам чуо, навијачи га и нису директно убили, већ је скочио са зида и пао на неке степенице док је бежао.
Da, kora od banane. :per:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back