Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 238.738
E ok dosadni ste,necu vise da vam dajem povoda da se lajkujete jer mi se sere
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti i kres kombinacije s ovakvim pisanjem pliiiizzzSto se uopste brines za kres kombinacije drugih, ako ti dobro ide uzivaj.
Bice i normalna..ne petljaj se sa svakom.Bile su neke, nisu mi se mnogo dopale.

Pa je to i ne trazim, ali ako postujes zene lakse ces do toga doci, ako zelis da budu sluskinje verovatno ce pomisliti da si prostak i produziti dalje.Ti i kres kombinacije s ovakvim pisanjem piiiizzz
Bile su normalne.Bice i normalna..ne petljaj se sa svakom.
Nije mi stalo do njihovog misljenja i uspeva mi lepoPa je to i ne trazim, ali ako postujes zene lakse ces do toga doci, ako zelis da budu sluskinje verovatno ce pomisliti da si prostak i produziti dalje.
Ti si onda narcis, edipovac, to uglavnom na duze zivotne staze vodi u neuspeh na mnogo nivoa, osim sto si pun samopouzdanja, izmanipulises, kresnes i odes.Nije mi stalo do njihovog misljenja i uspeva mi lepo
Mozda su uradile nesto pogresno.Bile su normalne.![]()
Nemoj jos da mi glumis i psihologa pliz dosta su ove bljuvotine sto moramo da citamo na svakom pdfuTi si onda narcis, edipovac, to uglavnom na duze zivotne staze vodi u neuspeh na mnogo nivoa, osim sto si pun samopouzdanja, izmanipulises, kresnes i odes.
Ne treba biti psiholog da te provali covek, znam takve ljude i uzivo.Nemoj jos da mi glumis i psihologa pliz dosta su ove bljuvotine sto moramo da citamo na svakom pdfu
Nisu do mene je, jednostavno me nisu privukle fizicki. Bile su sjajne zene.Mozda su uradile nesto pogresno.
Da me provali,sine dobio si splacine nisi ni provalio sta ti je servirano i jos se time hvalisNe treba biti psiholog da te provali covek, znam takve ljude i uzivo.
Zrelo razmisljas kako vidim po pisanju.Nisu do mene je, jednostavno me nisu privukle fizicki. Bile su sjajne zene.
Tema je bila sta prosecni Balkanac zeli od zene, vise muskaraca je iznelo stavove, ti volis kres kombinacije, ja volim ozbiljne veze, koliko sam ukapirao drugacije dozivljavamo zene. Nista strasno za svakog se moze naci poneka.Da me provali,sine dobio si splacine nisi ni provalio sta ti je servirano i jos se time hvalis
Ja sam imao veze od 7-8 godina,e sad samozvani psycholoze kako to nisi video u pasuljuTema je bila sta prosecni Balkanac zeli od zene, vise muskaraca je iznelo stavove, ti volis kres kombinacije, ja volim ozbiljne veze, koliko sam ukapirao drugacije dozivljavamo zene. Nista strasno za svakog se moze naci poneka.
Nisam gatara a nisam ni rekao da sam psiholog.Ja sam imao veze od 7-8 godina,e sad samozvani psycholoze kako to nisi video u pasulju
Jesi nalupetao si se o mom profilu kako ti iskusno poznajes ovakveNisam gatara a nisam ni rekao da sam psiholog.
Sam si postavio puno komentara kako vidis zene i kako nemam kres kombinacije a ti imas.Jesi nalupetao si se o mom profilu kako ti iskusno poznajes ovakve
Jeste tako ih vidi svako normalan sa 2g mozga,a za to predocavanje treba i muda imati i pored tog misljenja opstajem dugo u vezamaSam si postavio puno komentara kako vidis zene i kako nemam kres kombinacije a ti imas.

Ja zene nisam ni pomenuoŠto se svadjate oko žena? Očito je da vas različite zanimaju i to je to. Uvijek žene krive za muške prepirke![]()
Ok, ako mislis da si normalan, niko i nije rekao da nisi.Jeste tako ih vidi svako normalan sa 2g mozga,a za to predocavanje treba i muda imati i pored tog misljenja opstajem dugo u vezama
Nisu zene krive vec sto ne moze da prihvati razlicita vidjenja i sprda druge.Što se svadjate oko žena? Očito je da vas različite zanimaju i to je to. Uvijek žene krive za muške prepirke![]()