pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.559
"κάθε αυγό τρώγεται μόνο μία φορά - svako jaje se samo jednom jede"
starac Joanikije
starac Joanikije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije istina, moja se ne ljusteIzlupkaš ih lagano a onda rolaš sa obe ruke, oljušte se ko od šale.
Važi za bilo koja jaja.
kuvas dok ne pukne i sama ljuska otpadnešta raditi da se skuvano jejo lakše oljušti
Rolati ga po tanjiru.šta raditi da se skuvano jejo lakše oljušti
jel baš ono ladna ladna ili onakoPravilno,jaja se kuvaju tako,sto se stave u hladnu vodu.Kada voda u kojoj se jaja kuvaju provri,smanji se temperatura sporeta,a jaja se ostave jos deset minuta da vrijuckaju na nizop temperaturi.Posle toga,vrela voda se prospe,a jaja naliju potpuno hladnom vodom.Hladna voda se menja,cim se zagreje,i tako dva tri puta.Kuvana jaja na ovaj nacin,skuvana su tvrda,a ljuska se prilikom ciscenja,lako odvaja od jaja.
Lupkaj ga (msm na jaje) drskom kasicice. Tako ce da se svuda raspukne ljuska po malo. Probaj, pa javi (valjda ne boli).šta raditi da se skuvano jejo lakše oljušti
svako ko radi sjaja zna za ovo.Bitno je odmah nakon kuhanja staviti ih u hladnu vodu
izbegavati jaja od koki hranjenih sojom odabranih farmi ili kako godPre nego sto kuvas stavis so ili sirce .
de imaju ta dobraizbegavati jaja od koki hranjenih sojom odabranih farmi ili kako god
kod dvorišnih i ukus i miris i ljuska fiju
Naselu, logično.de imaju ta dobra
Ništa ako je baš sveže...sve im je Tanja ljuska Esi primetio....kao Vadim ja jaja iz onog kartona, ono lome sešta raditi da se skuvano jejo lakše oljušti
nježna su jajaNišta ako je baš sveže...sve im je Tanja ljuska Esi primetio....kao Vadim ja jaja iz onog kartona, ono lome se
Jedi rovita
jel metneš jajae u sataraš na krajuJedi proju sa kajmakom...kajmaNom
P da...kako drukčije. Loljel metneš jajae u sataraš na kraju
Stavite jaja da se kuvaju i kad voda provri, barite tako jos minut.moraju se pravilno parkirati
Ne idu u mućkalicu yaya...kad se jaje na kraju umuti u mućkalicu to se zove čokalijska mućkalica