U svakom zlu ima dobra ili...

AntunTun:
e sad....ko je tu shta nauchio....vreme tje retji...ako sazna ona...mozhda tje da nauchi da si lazhljivi kreten i da te shutne....al dobro to je sve shpeqlisanje...bitno je da chovek iz svega neshto nauchi

a ni slucajno ne dolazi u obzir da joj licno kaze...kao, face to face...pa kom obojci kom opanci...jbg, jesam, zajebo, sta sad....

au, bre...jel ima iko malo mooda..ne samo za zastrati, nego i za suociti se:roll:

ma nemam pojma...ja nisam ljubomorna...vise bi me uvredila laz nego sex sa drugom zenom...***** sex...bitno je sta je u srcu..helen je lepo rekla..nismo bre idealni..svako nekad napravi neki zajeb....

ali, sigurna sam da cu slabo naici na razumevanje ovdje:roll:

Citat:
Original postavio novi kolačić
E pa svašta!Spavaće sa drugom da vidi da li će misliti na mene i to će da mu bude potvrda da me voli?Pa što to onda mi ne spavamo okolo sa tipovima da vidimo da li stvarno volimo svoje momke?I da ja to uradim da li misliš da bi se iko od muške gospode potrudio da me shvati ili bi bilo komentara "kurveština,ostavi to,brate"?(pitanje za mačkcu ns).Ne mogu da shvatim da se ijedna žena može potruditi da na stvari gleda ovako.Pa razmišljaš kao muško!I samo mi još reci da li to opravdavaš,jer mi se iz tvog posta čini da to tebi i nije tako strašno.

mackica ns:
Šta znači: ''razmišljaš kao muško''? Jel' to nešto strašno, kao fuj, pupu, daleko bilo razmišljati kao muško; oni su SVI kreteni, budale, stoke...:roll: :shock:
Mačkice, upravo sam smazao jedan novi kolačić u obliku ruske kape. :wink: :lol:
Zahvaljujem ti se u ime svih nas kretena, budala, stoka.... :lol: itd.....
zbog tvoje nesebične pomoći u odbrani našeg muškog dostojanastva, od napada neidentifikovanih kolačića! :D

A sada.... skidaj gaćice! :twisted:

skoro normalan:
nikad necu zazaliti sto sam prevario svoju dragu voljenu osobu jer mislim da mozda drugacije ne bih znao da cenim njene vrednosti, ne bih je voleo jos vise nego pre i shvatio koliko smo jedno za drugo.
Pa ako ona nije saznala,(a valjda joj ni ti to neces reci)a to ucvrstilo tvoja uverenja u vezu,jos i nije lose ispalo... :) Mislim,ne ide kad god se zbunis da se tako preispitujes,ali...ovog puta ti izgleda proslo 8-)

TOM@X:
A sada.... skidaj gaćice! :twisted:

Kako je to romanticno!!
dead23.gif

SINDI:
a ni slucajno ne dolazi u obzir da joj licno kaze...kao, face to face...pa kom obojci kom opanci...jbg, jesam, zajebo, sta sad....

au, bre...jel ima iko malo mooda..ne samo za zastrati, nego i za suociti se:roll:

ma nemam pojma...ja nisam ljubomorna...vise bi me uvredila laz nego sex sa drugom zenom...***** sex...bitno je sta je u srcu..helen je lepo rekla..nismo bre idealni..svako nekad napravi neki zajeb....

ali, sigurna sam da cu slabo naici na razumevanje ovdje:roll:

stiche se utisak da te lako zajebati...mislim...."e ***** sam drugu...al ti si jedina u mome srcu...ti si razlog i ti si svrha i ti si sve i ti si sada...i sada znam...i vidim...i zhelim da nisam video...mozhesh li oprostiti radoznalost jednog gada?'....i ti kao...."jaaaaoooo dragi sve ti je oproshteno samo kad si iz srca reko"....mislim daj....nije da je sex sad ne znam kakvo ludilo....al za oprost...mora malo vishe od face2face...posle bude da mushkarci lazhu....heh....pa to zato shto je taaaaako laaaakoooo (:

Ono shto neznas nece da te boli!A cinjenica da se potrudio da sve lepo zataska i sakrije, tako da ti ispadnes dama... a ona druga.. .bas i ne....je kod mene potpuno zadovoljavajuca

ketis:

Ono shto neznas nece da te boli!A cinjenica da se potrudio da sve lepo zataska i sakrije, tako da ti ispadnes dama... a ona druga.. .bas i ne....je kod mene potpuno zadovoljavajuca

Face-to-face?

Ne budi smesna, kad je zena nagradila iskrenost?

Meni ne, nikad.

Pa ti vidi, racunica je jasna.

AntunTun:
stiche se utisak da te lako zajebati...mislim...."e ***** sam drugu...al ti si jedina u mome srcu...ti si razlog i ti si svrha i ti si sve i ti si sada...i sada znam...i vidim...i zhelim da nisam video...mozhesh li oprostiti radoznalost jednog gada?'....i ti kao...."jaaaaoooo dragi sve ti je oproshteno samo kad si iz srca reko"....mislim daj....nije da je sex sad ne znam kakvo ludilo....al za oprost...mora malo vishe od face2face...posle bude da mushkarci lazhu....heh....pa to zato shto je taaaaako laaaakoooo (:

ok..jeste, u pravu si...ja sam cjurka...
ali, reci mi...sta je to malo vise za oprost...bas me interesuje
ili nema oprosta..kao, ako si karo..mrsh...
vish, a sto ne bi alternativna varijanta..ok, ti si, i ja cu..jel mozesh ti meni da oprostish? jel to realnije , a?

ja ne oprashtam neke druge stvari...al nema veze

Back