U sta sam se pretvorio ...

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Guede

Buraz
Poruka
11.277
... starim ja, a u ljubav vjere nemam ... ne znam da li je imam uopste.

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?

jao :lol: upravo sam slushala neku pesmicu , tuznjikavu laganu ..
kad eto teme :D

nema tu kalkulacije u smislu - dobitka i gubitka..
puna sam oziljaka, znachi, valjda sam volela .
obmane su bile utoliko shto sam zelela da verujem u to ... da li su zaista bile obmane, nikad necu saznati ...vremenom postaje nebitno...pamti se ili zaboravlja osecaj , u zavisnosti od intenziteta.
plashi me ruznoca dushe, recimo da su mi misli nekad bile chistije i vera u ljude i zivot , sada kazem, iracionalna .

- - - - - - - - - -

mada vera i ne moze da se pravda razumom :(

jao :lol: upravo sam slushala neku pesmicu , tuznjikavu laganu ..
kad eto teme :D

nema tu kalkulacije u smislu - dobitka i gubitka..
puna sam oziljaka, znachi, valjda sam volela .
obmane su bile utoliko shto sam zelela da verujem u to ... da li su zaista bile obmane, nikad necu saznati ...vremenom postaje nebitno...pamti se ili zaboravlja osecaj , u zavisnosti od intenziteta.
plashi me ruznoca dushe, recimo da su mi misli nekad bile chistije i vera u ljude i zivot , sada kazem, iracionalna .

- - - - - - - - - -

mada vera i ne moze da se pravda razumom :(

Da se covjek opet zaljubi, onako pravo ... sta to sve spere, to je cudo :D

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?
idem na bolje
pocetak nije bio ni lep ni lak
mala uplasena usamljena nesigurna stidljiva devojcica... veoma usamljena
Bog mi je poslao Pigmaliona, nek je ziv i zdrav:heart:
jos nisam postala leptir, ali cu biti
sve je kako treba, mnogo bolje, ja sam dobar covek, svestan covek, ali je borba sa nesigurnoscu jos tu
i to cu promeniti (vidi avatar :))

nema gorcine, samo mi je zao sto sam neke stvari shvatila mnogo kasno i izgubila mnogo vremena, ali OK,valjda je u tome lepota zivljenja :)
na starenje gledam sa optimizmom i osecam se bolje nego ikada u zivotu

taman da kazem - postadoh slepi mish :lol:

Batman :D

idem na bolje
pocetak nije bio ni lep ni lak
mala uplasena usamljena nesigurna stidljiva devojcica... veoma usamljena
Bog mi je poslao Pigmaliona, nek je ziv i zdrav:heart:
jos nisam postala leptir, ali cu biti
sve je kako treba, mnogo bolje, ja sam dobar covek, svestan covek, ali je borba sa nesigurnoscu jos tu
i to cu promeniti (vidi avatar :))

nema gorcine, samo mi je zao sto sam neke stvari shvatila mnogo kasno i izgubila mnogo vremena, ali OK,valjda je u tome lepota zivljenja :)
na starenje gledam sa optimizmom i osecam se bolje nego ikada u zivotu

Nekako mi zvuci kao da govoris sama sebi ... kako god, lijep tekst, drago mi je zbog tebe :)

True

Gledam i ja ... volio bih pivo :(

nisam dobro videla koliko je sati...pa da pocnem :lol:

dete u dusi, u telu baba :malav:

nekog izgubila jer sam tako htela, nekog jer je on tako hteo...ali nista nije bilo obmana nego samoobmana ali i sutra da mogu opet bih iste greske i izbore napravila, jer svaki mi je vredan i ne smatram da su mi unistili dusu iliti poruzneli kako bi ti rekao, vec naprotiv, da su je ucinili lepsom :heart:

a da li bih volela opet da se zaljubim...ne, slabo mi srce

nisam dobro videla koliko je sati...pa da pocnem :lol:

dete u dusi, u telu baba :malav:

nekog izgubila jer sam tako htela, nekog jer je on tako hteo...ali nista nije bilo obmana nego samoobmana ali i sutra da mogu opet bih iste greske i izbore napravila, jer svaki mi je vredan i ne smatram da su mi unistili dusu iliti poruzneli kako bi ti rekao, vec naprotiv, da su je ucinili lepsom :heart:

a da li bih volela opet da se zaljubim...ne, slabo mi srce

Nisam samo mislio na veze sto se tice obmana i izgubljenosti ...

Ja bi volio za tebe ... da se opet zaljubis :D

Mislim da sam se pretvorila u mudricu koja sada umjereno koristi i srce i razum. Stari se pa polako popustaju i ideali. Treba raditi temeljnije,strpljivije i sa vise argumenata.A sto se tice mladjih dana neke stvari bih ponovila skroz,a neke potpuno izbacila.Ljubav u covjeku ne moze presahnuti,samo se moze usmjeriti ka necem drugom........:)

ne plasi me
sto sam starija to slabije vidim
sve u svemu, boza je to odlicno izbalansirao
nije nestala nevinost duse
i dalje je virgo in tacta
zbog toga najebem, al da se menjam necu

Prolepsao sam se. :)

ne plasi me
sto sam starija to slabije vidim
sve u svemu, boza je to odlicno izbalansirao
nije nestala nevinost duse
i dalje je virgo in tacta
zbog toga najebem, al da se menjam necu

zakuni se ljubavi na ramenu mom :lol:
ma hajde
lepo je shto tako mislish i zivish u tom ubedjenju, ali ne ide to bash tako

- - - - - - - - - -

Prolepsao sam se. :)