38imak
Elita
- Poruka
- 19.969
Zato sto vole Putina, a Vucic je u sustini mini Putin.Bice da je to ipak proces .Samo me cudi da toliki procenat obicnog naroda podrzava mafiju i Vucica?
Potpuno je prekopirao Putinovu diktaturu u Srbiji.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto vole Putina, a Vucic je u sustini mini Putin.Bice da je to ipak proces .Samo me cudi da toliki procenat obicnog naroda podrzava mafiju i Vucica?
To je udbaska mafija, koju da, zaista ne treba mesati sa obicnom mafijom.nije to mafija
samo jajare
mafija ima kodeks
jajare nemaju
Daleko je od Putina vise kao neke falange po obali slonovace Ili slicnoZato sto vole Putina, a Vucic je u sustini mini Putin.
Potpuno je prekopirao Putinovu diktaturu u Srbiji.
Putin sa 50 puta manjim kapitalom.Daleko je od Putina vise kao neke falange po obali slonovace Ili slicno
Srbija je u kapitalizmu. Ne postoji kapitalizam bez gore navedenih deformacija........od svajcarske pa do Somalije.
Srbija je u velikoj opasnosti.
Da li je obican narod u stanju da vidi realnost i sudbinsku pretnju Srbiji a samim tim i njemu samome?
Hoce li se izboriti da ne bude trajno porobljen od mafije koja ga je okupirala?
Na svu sreću ja sam im sad van svakog domašaja.To je udbaska mafija, koju da, zaista ne treba mesati sa obicnom mafijom.
Obicna mafija se bori na slobodnom trzistu kriminala.
Udbaskoj mafiji je to trziste poklonjeno, dat joj drzavni monopol.
Udbaske KGB kaljuge od drustva, poput Rusije i Srbije imaju tu udbasku mafiju.
ma, vaspitao ga je holivud, kum, al pacino itd, pa zato tako zbori/rumoriTo si cuo na TV, mafija nema kodeks u Srbiji nego strah....pa se ocas izgubi glava ako zatalasas....to ti je kao kad plivas u kanalizaciji pa si sa ortacima disciplinovan da ne talasas....ali znas zbog cega, nije zato sto si covek od reci...
Da, sva sreca pa imamo i belgijski kapital u Srbiji.Na svu sreću ja sam im sad van svakog domašaja.
Ja radim za svetske naciste tako da krimogene jajare onaj svoj "privredni spisak" podobnih i nepodobnih za posao mogu u fišek pa u dupe
U DUPE!![]()
I manjim mozgom I manjim svime...jedino sto je izrastao Ali u klipana obicnog pritom i glupog I bahatogPutin sa 50 puta manjim kapitalom.
Putin kontrolise zivote gradjana Rusije sa oko 3 triliona evra kapitala (engleski trilion), Vucic sa oko 60 milijardi evra kapitala.
ITALIJADa, sva sreca pa imamo i belgijski kapital u Srbiji.
Da je sve samo udbaski kapital, ziveli bi u logorima.
Зато што се навукао на "бесплатан" Смоки&пљеске, а још му је жвалега 2 пута обећао канализацију. Имал' боље?Treba prekinuti s tim.Stanje za narod Srbije je alarmantno.
To svakakoDrzava koja ne moze da funkcionise bez korupcije ,kojom stoluju kriminal i pohlepa ...u veoma je losem stanju i mora pod hitno da se leci da djavo ne bi dosao po svoje.