U Srbiji postoji sinergija mafije, države i biznisa

Hoce li se narod izboriti da ne bude trajno porobljen od mafije koja ga je okupirala?

• Da

glasova: 5 45,5%
  • Ne

glasova: 6 54,5%

• Ukupno glasova
    11
To je udbaska mafija, koju da, zaista ne treba mesati sa obicnom mafijom.

Obicna mafija se bori na slobodnom trzistu kriminala.

Udbaskoj mafiji je to trziste poklonjeno, dat joj drzavni monopol.

Udbaske KGB kaljuge od drustva, poput Rusije i Srbije imaju tu udbasku mafiju.
Na svu sreću ja sam im sad van svakog domašaja.
Ja radim za svetske naciste tako da krimogene jajare onaj svoj "privredni spisak" podobnih i nepodobnih za posao mogu u fišek pa u dupe
U DUPE! :guza:

Da, sva sreca pa imamo i belgijski kapital u Srbiji.

Da je sve samo udbaski kapital, ziveli bi u logorima.
ITALIJA

Covid-19 nosi živote, nikom nije do zajebavanja.
Na vrata neko zvoni...
"Bondjorno sinjore, naš preki ali ipak milosrdni Don Djuzepe vam šalje ovaj pasulj, kačamak, jabuke iz njegovog voćnjaka, zejtin, brašno da se snadjete dok ovo ne prodje, posle se javite našem prekom ali milosrdnom Don Djuzepeu na rukoljub i kako da mu se odužite, oh ima i ovih čokoladica za bambine"

SRBIJA

Covid-19 nosi živote ali se neko zajebavao sa polupismenim svetom koji odjednom laborant postao iako sa padežima i množenjem loše stoji. Čak su i kao ovi pismeni (a ne znaju ništa) znali laborantske tajne ali su svi redom bežali id mene kada sam mlatarao papirom da sam pozitivan. Toliko o laboratorijskom učenju jednih i drugih.
Vlast šalje firmama pare kao nadoknadu za radničke plate a pošto firme u Srbiji ionako drže političari to se delilo u drugom smeru nikako radnicima.
Njima je rečeno da "nemaju dovoljan fond sati"
Hrabriji su se i žalili
Mečki na rupu

Mene zanima sta vi mislite da je Djavo ?

Meni je granica za djavolju teritoriju kad tu pocnu da se desavaju nezgode svima koji se ponasaju Bogougodno ,izvinjavam se sto necu objasniti sta je Bogougodno ponasanje...

Ali Srbija je u teritorijama Djavola....
Ali tada svi postave pitanje, sta pricas, kako Srbija kad smo 100 djavoljskih godina daleko od Kolumbije..
Jeste li gledali neku reportazu o pravom zivotu u Kolumbiji?
To su ljudi bez dushe...kao da imate glumce a ne ljude...
Ozboljno , zvuci kao da fantaziram, ali tako je..
Nemaju da jedu dobar deo, oni koji imaju i van su gradova, oni muljaju sa Kokom, neki ne muljaju, ali svejedno znaju da je sve to trange frange...

Jeste li videli kakav je zivot u Brazilu, u onim naseljima, samo Brazil ima i neke delove gde nije takav zivot, ali se sire tufne gde je djavolje, svejedno sto prave statue koje kao spasavaju dusu..

To vam je , a odavno to pricam, kao razlika izmedju seksa strasti i vodjenja ljubavi.
Kad vodis ljubav, tu je neznost, tu je ljubav, tu je ispunjenje, i pogledaj lice partnera....meki obrisi i obicno osmesi , nekad kod matorijih to nestane, ali steta ako nestane...
A kad gledas seks iz strasti , obavezan pratilac je kez, stegnute vilice, bar u pola vremena..cak i kad bi trebao da bude osmeh...osmeh dodje kasnije, ali u toku seksa, vilicni misici stegnuti...

Verujte nisam gledao samo na drugima, zavisi i sa kim si u krevetu...
Svejedno sto ti djavo nekad godi, opet je to sadnja tikava sa djavolom..

A ne misolim fanaticno i religiozno , to ostavljam onim teskim vernicima, ja to gledam socioloski i psiholoski , i opet ispada isto , potpuno isto kao da gledam religiozno do daske...jer tako vam vazi kod socioloskih pojava....uprosteno sve je to gausova raspodela i pa se slobode i ocekivanja pomeraju malo na desno ili na levo ....ali to pomeranje ustvari cini da jedna populacija, naselje postane pogano..da moze i samo naselje da postane pogano , ne kao zaraza nego kao promena , ne pazis gde zivis i onda ti zivot bude pod uticajem onih koji zive oko tebe.
Ja sam bio u jednom MALA naselju, znaci dovoljno bogato da ne vidite da je radnicko naselje, a opet totalno kriminalno naselje i ti bogati i siromasni su potpuno isti...
Sve sumnjivi poslovi , sve prevaranti , sve deca zapustena, pa i mnogo divljih pasa po ulicama nocu , i to vlasnickih , i to pokidaju sve ostale pse lutalice, pokolju ih ...
Danju ides ulicom, u 14h, vidis njih troijica ispred neke kuce savili coveka i pesnice ga za neke pare, do 1000e, ides dalje pesaka, vidis taksistu koji ima posao da dovede iz unutrasnjosti dve tri devojke i rentira ih i vozi kao prostitutke i obezbedi im u ulici stan...
Jedu , i je.u....i spavaju i gledaju tv dok cekaju da budu odvezene, ali to nije javna kuca, javne kuce su u BG mnogo ugodnija stvar i za ebaljku i za musteriju...

Sacekuse u tom kraju , prave i deca i odrasli , i muz i zena, svako nekog sacekuje da bije, bez razloga ja bih rekao , ovo za pare je kao za srbe razlog, za mene nije, ali ovo drugo bas bez razloga...nesto im se nije svidelo nije ih ispostovao taj koga sacekuju...A kradje koliko volis, policajci kradu , sluzbenici mupa kradu , uciteljice kradu , mala deca i devojcice kardu...

I to vec 10 godina taj kraj postoji i traje...prvo su deca bila osnovna skola pa osim naskakanja na kola da bi uzeli pare, samo petarde....su bile problem, sad je vec urusavanje kuca, poskidaju nekako kocke od stiropora nekim pajserima...izaberu kucu i naprave sahovsku fasadu od kuce za jedno popodne...njima smesno , ne znam kako je vlasniku kuce...naravno kraj cuti i cuva degenerike..

Ko duguje pare, cesto se obesi , za 500e...to je jedno naselje od 3x3 ulice u BG, kazan...

Verujte, 4 ulice dalje, da ne poverujes, svi zanatlije, niko ne krade, kradu malo ne moze nimalo , ali niko ne busi gume, itd itd..ali onda treci kraj opet neka beda i jad u ponasanju...

Back