I toliko o Srpskom preduzetništvu.Posle je kriv Vučić, Tadić i ko zna ko a čak i Cara Lazara okrivili.Dakle dno dna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I toliko o Srpskom preduzetništvu.Posle je kriv Vučić, Tadić i ko zna ko a čak i Cara Lazara okrivili.Dakle dno dna.
Pa i ti si preduzetnik koji ne zna naći radnu snagu.
Za moje potrebe sam našao i plaćam deset franaka na sat uz to oboje smo zadovoljni.Kaže bolje joj nego da radi ceo mesec u nekoj prodavnici stalno na probu.Tako nešto može neko
samo u Srbiji da izmisliu.
Eto vidiš...
I kako onda stoji tvrdnja iz tvog uvodnog posta da je teško naći radnu snagu?
Koga ti uopšte kritikuješ?
Radnu snagu u Srbiji, preduzetnike iz Srbije ili pak samu državu Srbiju?
Eto vidiš...
I kako onda stoji tvrdnja iz tvog uvodnog posta da je teško naći radnu snagu?
Koga ti uopšte kritikuješ?
Radnu snagu u Srbiji, preduzetnike iz Srbije ili pak samu državu Srbiju?
Samo radnu snagu koja živi u ilegali
Ja sam ti dao primer čoveka koji je uložio svoj novac u Novom Sadu.Ja nemam kontakte u inostranstvu niti imam trenutno neku ideju šta bi proizvodio....on je prvo našao kontakte u inostranstvu...u Italiji....preko kojih je došao do obezbeđenog tržišta tj.kupaca.Mislim da je on i dok je bio u Americi i Italiji radio u toj branši i imao kontakte sa ljudima i sa nekim drugim tržištima.Pretpostavljam da mu je tako došla ideja kako da iskoristi svoja znanja,kontakte i jeftinu radnu snagu u Srbiji.Tek onda se vratio u Srbiju i otvorio je fabriku u Novom Sadu.Nije ništa uzeo od vlasti....tako da im ništa i ne duguje.Odluka šta bi se proizvodilo pre svega pored drugih faktora zavisi za koji proizvod imate obezbeđeno ili bar donekle izvesno tržište koje bi kupovalo te proizvode.Drugi faktori za donošenje ove odluke su kontakti,iskustvo,znanje,sklonosti koje su vezane za neke branše.Koliko Vam treba kapital? Koj kapital trebate,ukoliko mislite u parama to Vam treba jako puno jel danas novac nema vrednost ali je jako teško ga i zaraditi.Recite šta bi proizvodili?
Bilo šta proizvodite danas teško da ćete uspeti makar sve izvozili i bez smetnje vlasti.Jel mislite da ćete uspeti ako Vam država da 10.000 franaka? Dajte da malo argumentovano rešimo tu
dilemu ali ne lupati neke gluposti.
Ja sam ti dao primer čoveka koji je uložio svoj novac u Novom Sadu.Ja nemam kontakte u inostranstvu niti imam trenutno neku ideju šta bi proizvodio....on je prvo našao kontakte u inostranstvu...u Italiji....preko kojih je došao do obezbeđenog tržišta tj.kupaca.Mislim da je on i dok je bio u Americi i Italiji radio u toj branši i imao kontakte sa ljudima i sa nekim drugim tržištima.Pretpostavljam da mu je tako došla ideja kako da iskoristi svoja znanja,kontakte i jeftinu radnu snagu u Srbiji.Tek onda se vratio u Srbiju i otvorio je fabriku u Novom Sadu.Nije ništa uzeo od vlasti....tako da im ništa i ne duguje.Odluka šta bi se proizvodilo pre svega pored drugih faktora zavisi za koji proizvod imate obezbeđeno ili bar donekle izvesno tržište koje bi kupovalo te proizvode.Drugi faktori za donošenje ove odluke su kontakti,iskustvo,znanje,sklonosti koje su vezane za neke branše.
većina u srbiji što se otvori biće nacionalizovano zbog prkosa mesiji, otvarajte
- - - - - - - - - -
da se zahvalim nemcima što su mi poklonili fabriku kablova, amerima za cisco......hvala,hvala I mnogim drugima za sve što će biti nacionalizovano khm khm dekapitalizovano
- - - - - - - - - -
i jevrejima za tržne centre i poslovne zgrade....MOJE!
- - - - - - - - - -
i emiratima za Beograd na vodi....hvala,moje.Vama NIŠTA
- - - - - - - - - -
dakle sve će vam biti oduzeto, pa vi otvarajte