U slučaju rata u BiH šta ćete vi da uradite?

Naravno. Patriote će da izginu, a profiteri i njihova deca da lade jaja dok im stiže lova od šverca i boga pitaj čega.

Да би то променио, те промене не иду гласањем, већ 3.српским оружаним устанком.

А то није за тебе и твоје другосрбијанере

Да би то променио, те промене не иду гласањем, већ 3.српским оружаним устанком.

А то није за тебе и твоје другосрбијанере
Ne idu ni glasanjem a ni ustankom, to je nepromenljivi deo našeg identiteta. Isto ko Rusi, Ukri itd.

Koji su to tačno moji?
Drugosrbijanci su ko?

Ne idu ni glasanjem a ni ustankom, to je nepromenljivi deo našeg identiteta. Isto ko Rusi, Ukri itd.

Koji su to tačno moji?
Drugosrbijanci su ko?

Србија је дана дубоко подељено друштво, које је спремно на грађански рат/ неко их зове крезубосрбијанци и другосрбијанци, неко их зове безуби и свезуби. Неко зове стаљинисте без елите (стрељани 1948) и левим либералима из 1972....итд

То ти се зове историја српске политичке филозофије ...

Nisam taj rod vojske, ali hvala lepo, to prepustam vama ultra-giga-mega Srbima koji misle da će da pregaze sve neprijatelje ko plitak potok. Rakija mora da je odlična.
Koji god da si bio rod vojske,prošao si pešadijsku obuku.Svaki je vojnik i pešadinac.Šalim se Gavrane.Znam ja da ti ne živiš u Srbiji i da pišeš po zadatku.

posto su ovde sve vucicevi fanovi iz bosne, da odgovorim ko on sto je jednom: otvoricu sampanjac :lol:

pa cik neka mi neko prebaci.
Tebe će Gavran da pozove na megdan, kao pop Milo Jovović kapetana Mušovića.

A i budući da si pukovnik, nemoj da budeš kukavica kao kapetan pa da narediš da pucaju na njega, no se spremi i izađi, biraj mjesto za megdana...

normalno da ce da ga gledaju sa ponosom

nece sigurno ko tebe kad iz pionirskog dok pustas ko dj malog knindzu i zapevas poluoktavno
Nego, Kurki, čuo sam da jako ljut zbog "rasizma prema muslimanima" kako si se blagoizvoleo izraziti, na forumu. Čak si i pretio.
Pa jeste li vi muslimani neko naročito jaje, da vam se ne sme reći ni upola blaže od onog što ti pišeš o Srbima?

Tebe će Gavran da pozove na megdan, kao pop Milo Jovović kapetana Mušovića.

A i budući da si pukovnik, nemoj da budeš kukavica kao kapetan pa da narediš da pucaju na njega, no se spremi i izađi, biraj mjesto za megdana...
nebitan je cin vec prezime

a prezime imlicira porazenom da ce biti ko sto kaze turkish alias micky u snatchu, da ce rabbit gets fucked. :hahaha:

Nego, Kurki, čuo sam da jako ljut zbog "rasizma prema muslimanima" kako si se blagoizvoleo izraziti, na forumu. Čak si i pretio.
Pa jeste li vi muslimani neko naročito jaje, da vam se ne sme reći ni upola blaže od onog što ti pišeš o Srbima?
colonel ne preti, zapamti to

opomene jednom, nikako dvaput

posle nije na njemu.

pitas mene? pa ti si siptar, zapitaj sebe prvo.

1000010853.png

Ovo je hit

Back