- Poruka
- 50.702
Pešadinci kao ti odlučiće ishod rata.Ja sam ti rekao da tenk više nije ono što je bio. Jedan dron i od njega konzerva. Ti tumači kako želiš istinu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pešadinci kao ti odlučiće ishod rata.Ja sam ti rekao da tenk više nije ono što je bio. Jedan dron i od njega konzerva. Ti tumači kako želiš istinu.
Фино је да бар понекад ја и ти дијелимо исто мишљење.![]()
Nisam taj rod vojske, ali hvala lepo, to prepustam vama ultra-giga-mega Srbima koji misle da će da pregaze sve neprijatelje ko plitak potok. Rakija mora da je odlična.Pešadinci kao ti odlučiće ishod rata.
Rat ima inženjere zato i pitam šta će biti kada se odigra ova igra?
Pljeskavice![]()
Naravno. Patriote će da izginu, a profiteri i njihova deca da lade jaja dok im stiže lova od šverca i boga pitaj čega.Биће исто као и 90-тих
Елита се није променила. Незнање и даље влада од 1944 до данас
Naravno. Patriote će da izginu, a profiteri i njihova deca da lade jaja dok im stiže lova od šverca i boga pitaj čega.
Ne idu ni glasanjem a ni ustankom, to je nepromenljivi deo našeg identiteta. Isto ko Rusi, Ukri itd.Да би то променио, те промене не иду гласањем, већ 3.српским оружаним устанком.
А то није за тебе и твоје другосрбијанере
Ne idu ni glasanjem a ni ustankom, to je nepromenljivi deo našeg identiteta. Isto ko Rusi, Ukri itd.
Koji su to tačno moji?
Drugosrbijanci su ko?
Ne, ne! Ti i Misik + morate na front. Niste ni svesni u kakve ćete heroje izrasti kad prođete Grubanovu i Enigminu obuku.Nisam taj rod vojske, ali hvala lepo, to prepustam vama ultra-giga-mega Srbima koji misle da će da pregaze sve neprijatelje ko plitak potok. Rakija mora da je odlična.
Mogu da zamislim tu SNS obuku...Ne, ne! Ti i Misik + morate na front. Niste ni svesni u kakve ćete heroje izrasti kad prođete Grubanovu i Enigminu obuku.![]()
Koji god da si bio rod vojske,prošao si pešadijsku obuku.Svaki je vojnik i pešadinac.Šalim se Gavrane.Znam ja da ti ne živiš u Srbiji i da pišeš po zadatku.Nisam taj rod vojske, ali hvala lepo, to prepustam vama ultra-giga-mega Srbima koji misle da će da pregaze sve neprijatelje ko plitak potok. Rakija mora da je odlična.
Ako ti je tako lakše.Koji god da si bio rod vojske,prošao si pešadijsku obuku.Svaki je vojnik i pešadinac.Šalim se Gavrane.Znam ja da ti ne živiš u Srbiji i da pišeš po zadatku.
Šta meni ima da bude lakše ili teže tim povodom ? Ti si u mom životu potpuno nevažna okolnost.Ako ti je tako lakše.
normalno da ce da ga gledaju sa ponosomMa nema šamse da mi dopustimo da ti i ostatak života provedeš kao fićfirić. Ima bre da budeš junak, da te gledaju beogradske dame dok marširaš.![]()
Tebe će Gavran da pozove na megdan, kao pop Milo Jovović kapetana Mušovića.posto su ovde sve vucicevi fanovi iz bosne, da odgovorim ko on sto je jednom: otvoricu sampanjac
pa cik neka mi neko prebaci.
Nego, Kurki, čuo sam da jako ljut zbog "rasizma prema muslimanima" kako si se blagoizvoleo izraziti, na forumu. Čak si i pretio.normalno da ce da ga gledaju sa ponosom
nece sigurno ko tebe kad iz pionirskog dok pustas ko dj malog knindzu i zapevas poluoktavno
nebitan je cin vec prezimeTebe će Gavran da pozove na megdan, kao pop Milo Jovović kapetana Mušovića.
A i budući da si pukovnik, nemoj da budeš kukavica kao kapetan pa da narediš da pucaju na njega, no se spremi i izađi, biraj mjesto za megdana...
colonel ne preti, zapamti toNego, Kurki, čuo sam da jako ljut zbog "rasizma prema muslimanima" kako si se blagoizvoleo izraziti, na forumu. Čak si i pretio.
Pa jeste li vi muslimani neko naročito jaje, da vam se ne sme reći ni upola blaže od onog što ti pišeš o Srbima?
bosanska posla...
naadjoh i quote na ovaj biser lopovluka da im se cak i balije smeju
Pa vidi Kurki, ja nikad nisam bio zabrinut zbog "rasizma prema Šiptarima" kao ti "zbog rasizma prema muslimanima".colonel ne preti, zapamti to
opomene jednom, nikako dvaput
posle nije na njemu.
pitas mene? pa ti si siptar, zapitaj sebe prvo.
Vidiš li ti, baćo, koliko se poturadi ovde šljeglo?Velikomuslimani Zićrija,velikomuslimani.