U slučaju rata u BiH šta ćete vi da uradite?

hadzici, visoko...
:rotf:

e u visokom je sukoba sa jna bilo kolko i na madagaskaru...

ajde tacno mi navedi ratna desavanja u kom je ucestvovala jna u visokom i kakva su to desavanja bila.
jna se povukla i zvanicno iz tog dela bejha 19.05 1992 a ratyna desavanja u aprilu u viosokom, ono toboz osvajanje kasarani od rezervista koj ise svakako povlace...
ili malo artiljerijskog bambusanja vbr-ovima posle maja i tokom juna 1992 ali to vec nije bilo sa jedinicima jna...

lupetas koejstarije

Jeste,bila je agresija Hrvata iz Hrvatske i mudzahedina iz arapskih zemalja,i ja kazem.
naravno da jeste

pocetkoM TRECEG MESECA 1992 BOJNE HV IZ RIJEKE I OSIJEKA su izvrsile agresiju na bosanski brod upavsi iz sl broda a potom sirom posavine pocinili POGROM NAD SRBIMA
u derventi je poznata azra basic azra dva noza....

stose mudzahedina tice, preko 3000 je licno doveo 1993 BIN LADEN a blagosiljao ih je kod zenice licno alija
danas se prvi koraci al kaide smatraju nacinjenim upravo tu

ali sve ovo o onome sta je bilo vec postoji u toliko tema na krstarici

upravo to sta je bilo i kako je narod iskoristen dok su se velikasi dobro podmazivali treba da bude upravo NAJVECI RAZLOG zbog kojeg nece biti ponovnog rata u bosni

ja bih hapsio svakog ko i pominje ovakve teme
Rat jedino promovisu Vucic i njegovi botovi da skrenu paznju od problema u kojima se zemlja nalazi.

ali sve ovo o onome sta je bilo vec postoji u toliko tema na krstarici

upravo to sta je bilo i kako je narod iskoristen dok su se velikasi dobro podmazivali treba da bude upravo NAJVECI RAZLOG zbog kojeg nece biti ponovnog rata u bosni

ja bih hapsio svakog ko i pominje ovakve teme
ovaj hrvat mudro priča

Pošto vidim da ljudi priželjkuju rat, što Hrvati, što Bosanski Muslimani a što Srbi, želeo bi da čujem šta će te vi raditi tom prilikom? Sutra počinje puškaranje, kreću NATO bombe, Rusi sedlaju konje...

Koliko imamo dobrovoljaca da idu da ratuju, a koliko da ugoste izbeglice?

Pogotovo želim da čujem naše forumske stručnjake. ;)
Ja ću se zavaliti negde u fotelju i pratiti na malom ekranu, skromno uz neke grickalice.

Poslednja izmena od moderatora:
Ja ću se zavaliti negde u fotelju i pratiti na malom ekranu, skromno uz neke grickalice.
Ти ниси Србин. Твоја кућа и земља нису под нападом па шта те брига, је ли?
Кућа мог деде на Косову је спаљена након 99-те и наравно да разумем народ који се бори за опстанак јер и сам сам био такав.

Na JNA se u Bosni pucalo.
Vidi pod "Tuzlanska kolona",informisi se.
И свуда у Хрватској. Кад се сетим Милана Тепића у Бјеловару и оног мајмуна генерала Трифуновића у Вараждину што је предао тенкове и цео инвентар касарне у Вараждину не могу да не пиздим од беса.

Могли су да их сатру у старту. А онолико глупости су направили.

Zemlja ima problem sa teroristima ali država je počela taj problem da suzbija.Najzad su proradile vaspitne palice pa su teroristi ukapirali da terorizam i nije tako isplativ kako su mislisli.

Ma manite se ljudi ratovanja.
Ako vam se ratuje idite u Ukrainu pa ratujte a nas napaceni srpski narod osavite da zivimo u miru.
:D

Боме дођу ли Алкаиђани, Сербе нико неће питати оће ли рат или неће. А као и увек до сад, Србо ће бити скроз неспреман са гаћама око глежњева овај пут..

Мошете и намастити пркно кад сте већ ту.

Pošto vidim da ljudi priželjkuju rat, što Hrvati, što Bosanski Muslimani a što Srbi, želeo bi da čujem šta će te vi raditi tom prilikom? Sutra počinje puškaranje, kreću NATO bombe, Rusi sedlaju konje...

Koliko imamo dobrovoljaca da idu da ratuju, a koliko da ugoste izbeglice?

Pogotovo želim da čujem naše forumske stručnjake. ;)
kupio bih kokice i zavalio se u fotelju

И свуда у Хрватској. Кад се сетим Милана Тепића у Бјеловару и оног мајмуна генерала Трифуновића у Вараждину што је предао тенкове и цео инвентар касарне у Вараждину не могу да не пиздим од беса.

a onda se dogode dobrovoljacka ulica i tuzlanska kolona...eto, taktike JNA generala...Slovenija, pa repriza u Htvatskoj, onda desavanja u BiH...pa nam se to dogodi...dobro smo i prosli

Milan Tepić dok je službovao u Varaždinu u činu kap.I kl. bio je načelnik TR-a u sklopu 32.mbr a general Vladimir Trifunović je bio k-dant 32. korpusa u čijem sastavu je bila i 32.mbr.
Tepić je kasnije prešao u Bjelovar i napravio to što je.. napravio. Što je postigao !? Ništa..0...Što je to mogao da učini Trifunović ? Ništa..jer nije imao ni vojsku ni starješine a obitelj mu je bila u gradu.. šah mat pozicija.

Ти ниси Србин. Твоја кућа и земља нису под нападом па шта те брига, је ли?
Кућа мог деде на Косову је спаљена након 99-те и наравно да разумем народ који се бори за опстанак јер и сам сам био такав.
Ja sam svoje izgubio i krenuo iz početka. I plus dao 4 godine svog života u rovovima. Kada sam došao u Srbiju, zakleo sam se, nikad više oružje, moj rat je završen. Nikad nisam bio na Kosovu, ali pamtim 99-u. Većinu kuća ste sami palili i to još pred kamerama RTS a, da ne bi šiptari uživali u njima. Većina vas im je i prodala zemlju, jer niste bili gadljivi na njihov novac. U Srbiji ste dobili sve i živite na grbači jadnog naroda, što radi za vas.

Da li postoji bilo kakva mogucnost, da makar u promilima, bilo koji racun bude sredjen?
Ne postoji, jer na Balkanu se računi ne sredjuju, nego raste kamata, pogotovo u nas Srba. Zašto je tako, ne znam, ali mi smo oslobađali KiM koliko puta do sada, i Bosnu i sve do imaginarne Hrvatske granice, i izgubili smo i narod i teritoriju. Niti smo imali plan, niti smo imali vodje, a nismo ni znali šta ćemo.
Sa druge strane, neprijatelji tačno znaju šta hoće, i znaju na koje sile da se oslone, dok mi pokažemo nadu na nacionalnom nivou u Ruse koji su hiljadama kilometara daleko...

Боме дођу ли Алкаиђани, Сербе нико неће питати оће ли рат или неће. А као и увек до сад, Србо ће бити скроз неспреман са гаћама око глежњева овај пут..

Мошете и намастити пркно кад сте већ ту.
Ne mogu da verujem da opet po ko zna koji put će Srbi ići kao ovce na klanje...
Srbija umesto da je spremna za ne daj bože, hoće neutralnost i ima kitu od vojske.
Koji je od generala i još gore ministara stekao ratno iskustvo

Back