- Poruka
 - 50.831

Otvarač teme želi da kaže da Republika Srpska "izaziva" rat time što ne želi da se potčini muslimanima MHF.Uvijek je moguc.
Ali da ga neko zeli i priziva,nije tacno.
Govorim o obicnim ljudima koji bi u njemu i ucestvovali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Otvarač teme želi da kaže da Republika Srpska "izaziva" rat time što ne želi da se potčini muslimanima MHF.Uvijek je moguc.
Rat nije "vrlo moguc" jer narodi na na ovim prostorima ne zele da ratuju.Nije ni najmanje važno od koga bi eventualni rat bio podstaknut.Činjenica je da je rat vrlo moguć.Možeš zabiti glavu u pesak ionako je prazna ali ne može stalno ostati u pesku.
Moze on da kaze sta hoce,ali do sada su i Bosnjaci trebali shvatiti da Srba u Bosni ipak ima malo vise da bi bilo zanemarljivo njihovo postojanje i da bi se mogli ikome "potciniti".Otvarač teme želi da kaže da Republika Srpska "izaziva" rat time što ne želi da se potčini muslimanima MHF.
Niko normalan ne zeli rat na ovim prostorimaTako stvar izgledaju iz perspektiv noja dok mu je glava u pesku.
Zbog ove cinjenice treba dobro da se vodi racuna, prije nego se udje u autobuse kao u torove i krene da se pravi prebivalsite u srbiji i licna karta radi manipulacija prilikom glasanja ili prilikom odlaska na skupove sns...Uvijek je moguc.
tim laprdanjem da prostis na izrazu , u bosni se prikrivaju lopingeri na vrhu sve tri strane koji time yataskavaju lopovluk nevidjenih razmera...Ali da ga neko zeli i priziva,nije tacno.
upravo toMeni je muka i od same rijeci.I od naslova teme.
Oduševljenje ratom kod "običnih" može da postoji u slučajevima kad se očekuje laka i brza pobeda.Kad je protivnik mnogo slabiji.Oduševljenje ratom je na primer postojalo u Austrougarskoj 1914 jer su verovatli da će rat voditi samo protiv Srbije i da će isti biti pobedonsno završen u roku od nedelju dve.Uvijek je moguc.
Meni je muka i od same rijeci.I od naslova teme.
A gde je rat omiljen ?Niko normalan ne zeli rat na ovim prostorima
Kod postavljaca ove temeA gde je rat omiljen ?
A meni je,pravo da ti kazem,vise dosadilo da slusam mitove o tim autobusima kao da ih je bilo na hiljade,a ne odredjeni manji broj stranackih pristalica, kakvih uvijek ima svuda i kakvih ima i u samoj Srbiji.I koji niti su mogli,niti su sta primijenili na politickoj sceni Srbije.Zbog ove cinjenice treba dobro da se vodi racuna, prije nego se udje u autobuse kao u torove i krene da se pravi prebivalsite u srbiji i licna karta radi manipulacija prilikom glasanja ili prilikom odlaska na skupove sns...
jer ako srbija ne pruzi podrsku...
Naravno da politicarima odgovara prica o ratu i zastrasivanje...ali ja uvijek govorim iz perspektive obicnog naroda.tim laprdanjem da prostis na izrazu , u bosni se prikrivaju lopingeri na vrhu sve tri strane koji time yataskavaju lopovluk nevidjenih razmera...
drzava je od dejtona dodana primila ogroman broj sredstava a nije napravila recimo ni jednu svoju fabriku ili pokrneula neki deo privrede ...
upravo to
U BiH,bas zato sto je prosla rat,nema nikog ko bi se odusevio takvom idejom.Oduševljenje ratom kod "običnih" može da postoji u slučajevima kad se očekuje laka i brza pobeda.Kad je protivnik mnogo slabiji.Oduševljenje ratom je na primer postojalo u Austrougarskoj 1914 jer su verovatli da će rat voditi samo protiv Srbije i da će isti biti pobedonsno završen u roku od nedelju dve.
Nisu ni Ukrajinci a ni Rusi oduševljeni ratom ali rat se vodi već četvrta godina.
Samo što za rat i nije potrebno oduševljenje istim.Kod razmatranja takvih pitanja,čovek treba da isključi svoje želje kao nekakav faktor.Nisam siguran da posebno u muslimanskoj komponenti MHF ne postoji želja za ratom i osvajanjem Srpske.Među njihovom političkom elitom.A politička elita najčešće uspeva da pridobije i stanovništvo za svoje ideje.U BiH,bas zato sto je prosla rat,nema nikog ko bi se odusevio takvom idejom.
Pod uslovom da je pri pameti.
Samo što za rat i nije potrebno oduševljenje istim.Kod razmatranja takvih pitanja,čovek treba da isključi svoje želje kao nekakav faktor.Nisam siguran da posebno u muslimanskoj komponenti MHF ne postoji želja za ratom i osvajanjem Srpske.Među njihovom političkom elitom.A politička elita najčešće uspeva da pridobije i stanovništvo za svoje ideje.
u ono doba da si potrazila, mogla si biti...Ako počne, ne daj Bože, dok budeš ponovo ratovao u Bosni mogu li ja biti izbjeglica u tvojoj kući?![]()
sta je dete krivo sto ga je za vreme redovnog sluzenja jna zakacio taj vas rat?Auuuu i ti si teško razočaranjeI tvoja krv je ubijala u mojoj Bosni? I onda kažete bio građanski rat nije bila agresija. Fujčina
![]()

šta ja imam sa borbenom linijom lepše mi da gledam na televizor kako se glupsoni ubijajuNa borbenoj liniji nećeš moći da kupiš kokice a ni da gledaš u televizor.

Ohooooooo a pričate da JNA nije pucala po Bosnista je dete krivo sto ga je za vreme rodovnog sluzenja zakacio taj vas rat?
jedino mu zameram sto nije digao u vazduh celu onu planinu sa rrb magacinom za kerozin. treslo bi se do budimpeste![]()
normalno da je pucala. koliku je silu imala trebala je mnogo jace da puca. da ne ostanu ovi da kukumacuOhooooooo a pričate da JNA nije pucala po Bosni
Ma fujčina!

bosanceros a rodjeni novosadjanin,a?nisam prognano lice

opet se vracas na teme proslog rata. ima ih koliko hoces.Ohooooooo a pričate da JNA nije pucala po Bosni![]()
nisam ni rodjeni novosadjaninbosanceros a rodjeni novosadjanin,a?![]()
hadzici, visoko...jel mi mozes reci ovde tacno gde ?
sta ih cini mojim narodom? to sto se krste sa 3 prsta? i pricaju slicnim jezikom?Milioni izbjeglih nisu tvoj narod,a ovi o kojim govoris jesu.
Visokom?izbeglaja izbeglaju podrzava
dok je moj iz uze porodice krvario po visokom u bosni, "veterani" poput tebe jeli janjetinu na temerinskom putu i pevali cetnicke pesme.
znam da boli. sta ces
Jeste,bila je agresija Hrvata iz Hrvatske i mudzahedina iz arapskih zemalja,i ja kazem.Auuuu i ti si teško razočaranjeI tvoja krv je ubijala u mojoj Bosni? I onda kažete bio građanski rat nije bila agresija. Fujčina
![]()
Na JNA se u Bosni pucalo.Ohooooooo a pričate da JNA nije pucala po Bosni
Ma fujčina!