dragon x
Legenda
- Poruka
- 54.680
Ne raspravljamo, samo razotkrivamo laži. Sam Tvrtko je rekao čiji je kada se u tituli nazvao "kralj Srbljem" i pomenuo u povelji svoje roditelje kao "gospodu srpsku"Još uvijek raspravljate čiji je Tvrtko![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne raspravljamo, samo razotkrivamo laži. Sam Tvrtko je rekao čiji je kada se u tituli nazvao "kralj Srbljem" i pomenuo u povelji svoje roditelje kao "gospodu srpsku"Još uvijek raspravljate čiji je Tvrtko![]()
Просто јер нису постојали сем као географска одредница.To ništa ne mijenja. Moja napomena da Elizabeta, kao i vladari prije nje, nije uzimala titulu kraljice Britanaca, ni Engleza..., se odnosila na nesuvislo pitanje 'zašto onda Tvrtko nije bio kralj Bošnjana'?
Pa nema mozak...Просто јер нису постојали сем као географска одредница.
Попут античке државе Атине, њени житељи су Грци по народности.
Волео бих знати који ензим не лучи твој мозак па не разумеш тако једноставну чињеницу.
Svoj jezik bosanski vladari nazivaju srpskim
Bosanski ban Stefan Kotromanic (1322-1353) izdaje 1333. darovnu povelju Dubrovniku i kaze: "i zato stavljam ja gospodin ban Stefan svoju zlatnu pecat, da je vjerovano svaki da zna i vidi istinu. A zato su cetiri povelje jednake, dvije latinski, a dvije srpski, a sve su pecacene zlatnim pecatima".
Pogledajte prilog 1409020

Šta? Naveo sam ti argumente a ti mlatiš gluposti.Znaš šta?
![]()
![]()
![]()
Ubio si ga ovim argumentom. Sada ti njemu napisi da ban nije to bukvalno smatrao jezikom srpskim , vec pravoslavnih bosanaca, ali je bilo politicki korektno da napise srpskim. Kcerka direktora cirkusa ce ti dati lajk ,pa da vidimo kakve argumente ce imati druga stranaZnaš šta?
![]()
![]()
![]()

Vi ste u vašem regionu najsiromašniji a mi u našem najbogatijiPo običaju lupetaš i ponavljaš se kroz cijelo pisanje bez da promijeniš i zarez. Odlika budale.

Sve je rečeno u prvih deset strana teme, ovo sada je pisanje vječitih ponavljača koji se prave kao da oni sada otkrivaju i pišu historiju.Odlika budale je da skrece sa teme i ne odgovori na cinjenice
Vau došao srpski vladar u trodnevnu posjetu Dubrovniku, zbog koje je napravljena iznimka od zakona da pravoslavac ne može prenoćiti u gradu, i odmah je to Srbija.Vi ste u vašem regionu najsiromašniji a mi u našem najbogatiji
A i držite naše teritorije okupiranima nije još gotovo.
Kupi čitaj.
Pogledajte prilog 1409156
Ne lupetati.Sve je rečeno u prvih deset strana teme, ovo sada je pisanje vječitih ponavljača koji se prave kao da oni sada otkrivaju i pišu historiju.
Budalasto do bola.
Bosanac uzeo srpsku krunu i sada je on zbog toga Srbin? Zamisli koliko je tek Turaka bilo vladara Srbima, pa Austrijanci, Bugari itd. Jel si i oni sad zbog toga Srbi? To je u rangu onih budala sa podcastova koji pričaju da su Srbi bili i razni rimski i bizantski carevi jer su navodno rođeni na području koje će nekih 1000 godina kasnije biti Srbija.
Pišeš nebuloze, tek da uvjeriš sam sebe u nešto imaginarno.Bosanac uzeo srpsku krunu i sada je on zbog toga Srbin? Zamisli koliko je tek Turaka bilo vladara Srbima, pa Austrijanci, Bugari itd. Jel si i oni sad zbog toga Srbi? To je u rangu onih budala sa podcastova koji pričaju da su Srbi bili i razni rimski i bizantski carevi jer su navodno rođeni na području koje će nekih 1000 godina kasnije biti Srbija.
Ovo je tek nebulozni upad na temu, nigdje veze, kao i sam post. Što ste zapravo htjeli napisati?Pišeš nebuloze, tek da uvjeriš sam sebe u nešto imaginarno.
Crkva Premudrosti Gospodnje ili Aja Sofija je izgradjena 537 godine.
Muhamed je rodjen 571 godine.
Što će reći (samo po sebi) da je Aja Sofija starija od islama.
Bosanac uzeo srpsku krunu i sada je on zbog toga Srbin? Zamisli koliko je tek Turaka bilo vladara Srbima, pa Austrijanci, Bugari itd. Jel si i oni sad zbog toga Srbi? To je u rangu onih budala sa podcastova koji pričaju da su Srbi bili i razni rimski i bizantski carevi jer su navodno rođeni na području koje će nekih 1000 godina kasnije biti Srbija.
Nije problem ako ne možeš shvatiti..Ovo je tek nebulozni upad na temu, nigdje veze, kao i sam post. Što ste zapravo htjeli napisati?
Kakve veze početak gradnje Aje Sofije ima sa rođenjem Muhameda, a to sve opet sa postavljanjem spomenika Tvrtku u Sarajevu 2023.Nije problem ako ne možeš shvatiti..
"nebulozni upad" se može porediti sa onom čuvenom "neznanje je koren i izvor svakoga zla".. hoće reći, prvo skoči pa..
Bosanci,Hercegovci su regonalne geografske odrednice demonim a Srbi su narod etnonim
Malo edukacije nije na odmet jer brkas zabe i babe.
Demonim (od grč. δῆμος [dẽmos] — „narod“ ili „stanovništvo“ i ὄνομα [ónoma] — „ime“) jest imenica kojom se označava stanovništvo određenog mjesta ili teritorije, a izvodi se iz imena tog mjesta, odnosno teritorije
Etnonim (od grč. έθνος [éthnos] — „pleme, narod“ i όνομα [ónoma] — „lično ime“) je lingvistički pojam kojim se označava posebna grupa vlastitih imenica, koje služe kao nazivi za pripadnike etničkih grupa
Ako si stvoren na sastanku onda nisi kao svi drugi. U poslednjih 30ak godina mnogi su postali nacije preko noći.Bosanci su nacija kao i sve druge.
Srbi kao narod ne postoje od doseljenja na ove prostore, ako i tada, od tada spadaju u kategoriju nacije jer su pokupili sve i svašta vremenom pod svoje ime.
15% slavenskog genoma kod Srba je jedva više nego kod Albanaca ili Grka.
Leptejebo, kakve ti debilane izbacuješ. Pročitaj par puta šta si napisao. To su otvoreni prelomi mozga.Bosanci su nacija kao i sve druge.
Srbi kao narod ne postoje od doseljenja na ove prostore, ako i tada, od tada spadaju u kategoriju nacije jer su pokupili sve i svašta vremenom pod svoje ime.
15% slavenskog genoma kod Srba je jedva više nego kod Albanaca ili Grka.
Slepcu, na hiljadu mesta na ovom forumu pokazani su neposredni dokazi o Bosni kao delu i nasledniku srpske drzave i srpskog etnickog prostoraBosanac uzeo srpsku krunu i sada je on zbog toga Srbin? Zamisli koliko je tek Turaka bilo vladara Srbima, pa Austrijanci, Bugari itd. Jel si i oni sad zbog toga Srbi? To je u rangu onih budala sa podcastova koji pričaju da su Srbi bili i razni rimski i bizantski carevi jer su navodno rođeni na području koje će nekih 1000 godina kasnije biti Srbija.
Pa da, sastankom ili sultanovim fermanom kao Srbi.Ako si stvoren na sastanku onda nisi kao svi drugi. U poslednjih 30ak godina mnogi su postali nacije preko noći.