Чари ЕУропице избијају на све стране ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Много исељених по иностранству, који још увек имају наше документе.Opština Šid ima 23.000 stanovnika i 29.000 glasača. Sam Bog zna koliko su upisali fantomskih Mandova po onim sremskim selima.
Šid ne bi smeo da ima više od 18.000 glasača.
Što je najgore, opozicija iako ima kontrolore na izborima po tim mestima, oni su ili kupljeni, ucenjeni ili zastrašeni, od strane lokalnih moćnika da potpišu zapisnik koji im se diktira. Sve bude čisto.
Rumuni su barem utvrdili da imaju 4 miliona mrtvih glasača. U Srbiji režim ne dopušta da bilo ko petlja po biračkim spiskovima. Oni su za režim El Dorado.
Okupacija.
жвалократија!Jos ce vode proteci pre nego sto mi dostignemo tu rumunsku demokratiju
Trenutno smo u kleptokratiji i autokratiji
Sad će Ruje do Lisabona,časom.U Rusiji milina
Ни господин Трамп није могао више да
отворио душу.
Čari Zapadne demokratije: Predsednički kandidat u Rumuniji otkrio milione mrtvih „glasača“
https://sputnikportal.rs/20250513/u-ukrajini-otkriveno-cetiri-miliona-mrtvih-biraca-1185692906.html
Ja sam šokiran!!!
EU krade na izborima!!!
Јес' валај! Кад мормони у своје "ћитапе" могу уписивати и умрле који нису припадали мормонској заједници, што не би и мртве душе могле на гласање.Demonkratija je da svako ima pravo glasa, pa sto da ne i mrtvi.
Da sam Rus glasao bi za MedvedevaU Rusiji isti predsednik 30 godina, ti nemaš primedbi.
nisi ti šokiran već rumuniju cilja rusija da se digne porotiv amera ako bi moglo pošto sami rusi nemogu ni ukrainu da osvoje a imali su vlažne snove da vladaju evropom kroz gasJa sam šokiran!!!
EU krade na izborima!!!