U radni logor na dve godine zbog protesta. - Pusi rajot

To je sustina svake rasprave na forumu.Kazna je suvise stroga/blaga zavisno od politickog afiniteta.
Sa druge strane svidja mi se ideja o toples protestima.Mislim da bi taj obicaj trebalo uvesti i u Srbiji.

Misliš da bi bilo estetski prihvatljivo da se skinu? :lol:

vukovar-zene-u-crnom-1328585176-113577.jpg

To je sustina svake rasprave na forumu.Kazna je suvise stroga/blaga zavisno od politickog afiniteta.
Sa druge strane svidja mi se ideja o toples protestima.Mislim da bi taj obicaj trebalo uvesti i u Srbiji.

Eve kako su prosle u Londonu - na Olimpijadi ....

Prenosim svoj post , sa moje omiljene teme - i ujedno top teme ovoga foruma ; ,, Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju ,, :

Podrazumevano Re: Kucnuo je cas da napravimo Rusko Srpsku Imperiju !

Krvavi rezim Elizabete II i firera Kamerona brutalno se obracunao sa onim ukrajinkama koje se skidaju ... raznim povodima ... u znak protesta protiv svetskih nepravilnosti ...

Londonska policija je represirala clanice ukrajinskog pokreta .. za ljudske slobode ... kad su se skinule u znak podrske ugnjetenim zenama sirom muslimanskog sveta ! ... Gde je sad Madona .. i U2 ?? .. gde je Sting ?? .. zasto cute Red Hot Chili Peppers ?? .. na kraju krajeva gde su sad Kami , Rajela , Gideon , Skajdenser , La Dolce vita .. i ostali borci za pravedniji svet i apsolutne slobode .... i universalna ljudska i gradjanska prava .. i slobode ....

Snimci koji su me poteresli ... i ubili svaku iluziju o karakteru rezima u engleskoj :

900-550x366.jpg

100-550x345.jpg

femen-uk-550x353.jpg

02.08.29-550x336.jpg

Snimak ovog brutalnog hapsenja je skinut sa you tube ... Preti im kazna od godinu do dve zatvora - iako kurrve nisu protestvovale protiv kraljicinog samodrzavlja i diktature Londonskog rezim , nego protiv Irana .... htele su da se umile englezima i da nesto honoralno zarade ....

Poslednja izmena:
to je bilo u srednjem veku.....nista nisu one zgresile..

Nista nisu zgresile?

Zamisli neko iz hira ti se posere na glavu i jos te pita sta se bunis?
Je l ti se svidja to? Sto? Sta ima veze?
Prolita ti se po faci i divota.Jel to lepo?
Mozda tebi i jeste ali normalnim ljudima nije.

Mada ja ih ne bi osudio ni dana. Samo bi im oduzeo pravo boravka u Rusiji i proterao je kod Madone, pa nek se stara o njima.
Da vidimo kako bi se provele kada bi to pokusale u njihovim satanistickim crkvama. da li bi ih pokupili cackalicom.

Poslednja izmena:
Baš me interesuje kakav program primenjuju u tim zatvorima.

Možda ni sad nisu svesne posledica po svoj život koje će neminovno doći.Drugi će obilato koristiti njihovu nesreću , a one će ko zna šta preživeti.

Ali ko god misli da može na politici da ubira jeftine propagandne poene i reklamira svoj bend, treba dobro da se razmisli pre nego što krene u ovakve akcije.

Back