Gost 302004
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Kako bi ovde neki reagovali da npr. Ritam nereda uleti u neku novopazarsku džamiju usred obreda i iskaže svoje političko neslaganje sa muftijom Zukorlićem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako bi ovde neki reagovali da npr. Ritam nereda uleti u neku novopazarsku džamiju usred obreda i iskaže svoje političko neslaganje sa muftijom Zukorlićem?
Toma Nikolic bi ih poslao na dozivotnu robiju jer mu napadaju saveznika

To je sustina svake rasprave na forumu.Kazna je suvise stroga/blaga zavisno od politickog afiniteta.Znam samo da bi većina što se buni zbog ove presude u ovom slučaju tražila da se najstrože kazne.![]()
Nisam znala da je kod nas zavladala kolektivna shizofrenija dok nisam postavila ovu temu.
Znam samo da bi većina što se buni zbog ove presude u ovom slučaju tražila da se najstrože kazne.![]()
To je sustina svake rasprave na forumu.Kazna je suvise stroga/blaga zavisno od politickog afiniteta.
Sa druge strane svidja mi se ideja o toples protestima.Mislim da bi taj obicaj trebalo uvesti i u Srbiji.

Ne treba ici u krajnostiMisliš da bi bilo estetski prihvatljivo da se skinu?![]()
To je sustina svake rasprave na forumu.Kazna je suvise stroga/blaga zavisno od politickog afiniteta.
Sa druge strane svidja mi se ideja o toples protestima.Mislim da bi taj obicaj trebalo uvesti i u Srbiji.

sramota..Putinu samo fali da i Gulage opet ''otvori''
sramota..Putinu samo fali da i Gulage opet ''otvori''
Rusia je ozbiljna drzava i nema zaebancije!
to je bilo u srednjem veku.....nista nisu one zgresile..Katolici su to spaljivali na lomaci. Ne znas?
Ali koliko shvatih, još uvijek nisu osuđene.
Čak i Putin reče da bi bilo glupo da ih toliko rebnu (sram ga bilo, utiče na sudske odluke).
ovu drogirano-alkoholisanu kurwu i ostale skotove treba LIKVIDIRATI TOM TESTEROM !!
stoka smrdljiva, vandali im nisu ravni![]()
to je bilo u srednjem veku.....nista nisu one zgresile..
Baš me interesuje kakav program primenjuju u tim zatvorima.
Baš me interesuje kakav program primenjuju u tim zatvorima.