У ПОЛИТИКУ УШАО ИЗ БЕСА ПРЕМА СПСу

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

МАЧАК

Buduća legenda
Poruka
25.542
U politiku ušao iz besa prema SPS

- U politiku sam ušao iz besa prema socijalistima. Bilo je to doba Vens-Ovenovog plana. Bio sam na nekom skupu radikala gde se govorilo o tome, a posle sam se učlanio u stranku. Za angažman u gradskom odboru najzaslužniji je Dragan Todorović. Bio sam najmlađi poslanik, najmlađi ministar. O Vojislavu Šešelju neću mnogo da pričam, to sam odavno rekao. Dosta sam energije, života uložio u SNS, čitavu mladost. I onda, posle svega... Da se poštedimo političkih priča. Sada sam u SNS i sa Tomislavom Nikolićem i prijateljima želim da učinim nešto da Srbiji bude bolje - kaže Vučić.

:rotf::rotf::rotf:
И после свега СПС му је коалициони партнер....
Вреди погледати цео текст.

Eto sad. Pa zar ga mama Angelina nije odvela kod Šešelja i molila da ga uposli?
Koliko priča na istu temu ima ovaj lažov?

Ma pusti ti Angleinu... šta radi matori Putin?

- - - - - - - - - -

Koliko hoces. Vucic je sa lazima zeznuo i Barona Dinkhauzena Mladjana.

Da ali nas Vučićeve laži ne koštaju koliko Dinkić, a baš čudno da ga Služba nije skenjala...
magnumom 357... sa djale direktom u vugla...

U politiku ušao iz besa prema SPS

- U politiku sam ušao iz besa prema socijalistima. Bilo je to doba Vens-Ovenovog plana. Bio sam na nekom skupu radikala gde se govorilo o tome, a posle sam se učlanio u stranku. Za angažman u gradskom odboru najzaslužniji je Dragan Todorović. Bio sam najmlađi poslanik, najmlađi ministar. O Vojislavu Šešelju neću mnogo da pričam, to sam odavno rekao. Dosta sam energije, života uložio u SNS, čitavu mladost. I onda, posle svega... Da se poštedimo političkih priča. Sada sam u SNS i sa Tomislavom Nikolićem i prijateljima želim da učinim nešto da Srbiji bude bolje - kaže Vučić.

:rotf::rotf::rotf:
И после свега СПС му је коалициони партнер....
Вреди погледати цео текст.

I ja ne podnosim SPS. Mogu da svarim sve ali SPS nikako. Prosto mi se povraca od njih. Toliko su odvratni da bih prozdiranje magarece sirove iznutrice doziveo kao uzivanje od samo jednog pogleda na Dacica ili nekog drugog njihovog demona. Toliko su odvratni da mi i najgora odvratnost izgleda kao nagrada u poredjenju sa njima.

To sto je sa njima u koaliciji mislim da je razlog jer je DS imao mozda i odvratniju politiku od SPS.

Ali blizi se dan kada ce SNS skinuti balast SPS i URS i povesti Srbiju u lepotu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back