- Poruka
- 97.509
Kruži legenda da je čak kačio slike sa dugom kosom.![]()
Дуга коса, гитара на леђима и Харлидејвидсон
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kruži legenda da je čak kačio slike sa dugom kosom.![]()
Znam svoje mane, znam svoje dobre strane, logično da ću izabrati ono što će da mi istakne te dobre strane a ne obratno. Ajde da vidim vas dečki u helankama![]()
Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Napravimo eksperiment: Može i preporuka šta da obučeš.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Pojedu vagu.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Glupost živa. Organizam troši energiju za osnovne životne operacije u organizmu.dijeta ne donosi rezultat.
organizam se ponasa kao hrcak
sto mu manje dajes vise skuplja u sebe i pravi naslage
treba jesti normalno u manjim kolicinama i kretati se puno i ako mozes i vezbati.
nikako dijeta.
ta bakterija postoji zove se holoserica tescobisMene je suprug ubeđivao da nije do mene nego da u ormaru imam neku bakteriju koja mi sužava garderobu.![]()
Kad je neka žena slaninica onda je zaista slaninica.zamisli je sa 88 kilaZasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
dijeta ne donosi rezultat.
organizam se ponasa kao hrcak
sto mu manje dajes vise skuplja u sebe i pravi naslage
treba jesti normalno u manjim kolicinama i kretati se puno i ako mozes i vezbati.
nikako dijeta.
cudo jedno da nije okrivio masinu za pranje vesaMene je suprug ubeđivao da nije do mene nego da u ormaru imam neku bakteriju koja mi sužava garderobu.![]()
A, pa to sam ja probala ali je već isprano.cudo jedno da nije okrivio masinu za pranje vesa![]()
Džabe si otvorio temu,žene su uvek u pravu..kriva je krofnada li se zene zavaravaju da je odeca kriva ili ona krofna viska koju su uzeli?![]()