Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 90.880
Kruži legenda da je čak kačio slike sa dugom kosom.
Дуга коса, гитара на леђима и Харлидејвидсон
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kruži legenda da je čak kačio slike sa dugom kosom.
Znam svoje mane, znam svoje dobre strane, logično da ću izabrati ono što će da mi istakne te dobre strane a ne obratno. Ajde da vidim vas dečki u helankama
Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Napravimo eksperiment: Može i preporuka šta da obučeš.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Pojedu vagu.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Glupost živa. Organizam troši energiju za osnovne životne operacije u organizmu.dijeta ne donosi rezultat.
organizam se ponasa kao hrcak
sto mu manje dajes vise skuplja u sebe i pravi naslage
treba jesti normalno u manjim kolicinama i kretati se puno i ako mozes i vezbati.
nikako dijeta.
ta bakterija postoji zove se holoserica tescobisMene je suprug ubeđivao da nije do mene nego da u ormaru imam neku bakteriju koja mi sužava garderobu.
Kad je neka žena slaninica onda je zaista slaninica.zamisli je sa 88 kilaZasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
dijeta ne donosi rezultat.
organizam se ponasa kao hrcak
sto mu manje dajes vise skuplja u sebe i pravi naslage
treba jesti normalno u manjim kolicinama i kretati se puno i ako mozes i vezbati.
nikako dijeta.
cudo jedno da nije okrivio masinu za pranje vesaMene je suprug ubeđivao da nije do mene nego da u ormaru imam neku bakteriju koja mi sužava garderobu.
A, pa to sam ja probala ali je već isprano.cudo jedno da nije okrivio masinu za pranje vesa
Džabe si otvorio temu,žene su uvek u pravu..kriva je krofnada li se zene zavaravaju da je odeca kriva ili ona krofna viska koju su uzeli?