U ovome sam debela

Ja nisam rekao da treba reći "da, baš mnogo jesi" nego "možda malo, ne vidi se toliko, skinućeš brzo, zajedno ćemo".
Kad si zaista partner sa nekim, reagovaces samo ako to ugrozava njeno zdravlje, a ne zato sto se njeno/njegovo telo izmenilo pa vise nije u skladu sa tvojim estetskim kriterijumima. Ako su ti takvi kriterijumi bitniji od ostalog sto delis sa partnerkom, onda je vreme da produzis - ti joj nisi zaista partner ili ona tebi partnerka.

Kad si zaista partner sa nekim, reagovaces samo ako to ugrozava njeno zdravlje, a ne zato sto se njeno/njegovo telo izmenilo pa vise nije u skladu sa tvojim estetskim kriterijumima. Ako su ti takvi kriterijumi bitniji od ostalog sto delis sa partnerkom, onda je vreme da produzis - ti joj nisi zaista partner ili ona tebi partnerka.
Čovek kada krene da se goji to samo ide i to posle počne da utiče i na zdravlje. Bolje dati podršku za dijetu i priključiti se njoj nego praviti se blesav i nenamerno naškoditi partnerki.

Uvek je kriva odeća i loš kroj. Ponekad i boja garderobe. :manikir:
D36272F1-3CBD-4EEC-B090-2226472CD163.jpeg

Ne, to samo ne ide. Da bi se neko nagojio toliko da mu ugrozava zdravlje, potrebno je vreme i debelo sjebano psihicko zdravlje.
Lako se nabaci nekoliko kilograma i to nije ništa strašno, većina ljudi nisu top modeli niti se bave fitnesom nego imaju život kuća-posao i svakodnevni stresovi koji uz sve to idu. Boljr sprečiti nego lečiti.

Mi bar vodimo računa o tome. Oh, kad bi bar i vi muški počeli :D
Pa da složite boje, pa da sakrijete stomak bojom i dizajnom, pa kad biste se vidjeli kakvi jeste..
Što, kad ne moraju??? :rotf:
Družila sam se sa čovekom, strancem, onako, iz znatiželje i samilosti jer mu se mnogo sviđa moj grad. Volim takve kojima se sviđa to gde živim.
Jede napolju-ja spremim doručak-ručak-večeru, sve za babu, njega i mene, danima. Plaća čišćenje kuće-ja uz razgovor i samo onako raspalila po prašini, sudoperi, naokolo, usisivač, praher;
Uselih ja čoveka na bolje mesto da ne plaća badava skupo kad sve to ima i jeftinije.
Razmišljam sad...
On od mene dobi majčinsku pažnju gratis. Useljiv je, može da se ženi...
Opremila sam ga lepo kao što bih svoje dete i usput dala pokoji savet za sutra. :zcepanje:
A ja? Pa ja sam... mazga.

Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Vjeruj da izgleda.
Siroke pantalone,duzine do clanka nikome,ali nikome ne stoje lijepo,skracuju noge i cine osobu debljom nego sto jeste.Postoje i takve suknje ili haljine,zavisno od materijala i kroja.
Inace,tezina nije uvijek presudna,nego gradja tijela.
Moje dvije drugarice i ja smo u jednom momentu imale istu tezinu i priblizno istu visinu i probale smo jednu haljinu.Na svakoj od nas je razlicito stajala,jer smo imale razlicitu gradju tijela.
Tako da itekako kroj ili materijal odjece mogu prikriti manje nedostatke i nesavrsenosti.
Isto tako i od zgodnog napraviti nezgodnog.🙂

Dijeta nikada nije na odmet jedino ako čovek nije bodibilder i fizička aktivnost je uvek dobra za zdravlje i za liniju.
dijeta ne donosi rezultat.
organizam se ponasa kao hrcak
sto mu manje dajes vise skuplja u sebe i pravi naslage

treba jesti normalno u manjim kolicinama i kretati se puno i ako mozes i vezbati.

nikako dijeta.

znaci neka sustina je da ako si debeo uzimas odecu koja pokusava da sakrije da si debeo umesto da odes u teretanu i smanjis obroke i resis se tog problema
ne pricam o zdravrstvenim uzrocima debljine.

ali zar to nije pokusaj laganja koji ce se lako otkriti kad se skines?
Razumne osobe to rade sebe radi. Takođe, nije svakome lako skinuti višak kilograma.

Back