- Poruka
- 119.596
Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidim ti bi se svađao? Čačkaš mečku.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
Nisi se opravdao, džaba, loš pokušaj.ma bas gledam neki film i zena u njemu kaze..nemoj tu haljinu u njoj delujem debelo i to mi je dalo ideju za temu
Žene se ne zavaravaju, nisu slepe, znaju šta je u pitanju ali u nekoj odeći izgledamo mršavije. U pitanju je kroj i boja garderobe.da li se zene zavaravaju da je odeca kriva ili ona krofna viska koju su uzeli?
Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?
ovo kao moja baba da je izjavilazgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo
baba ti je pametna osoba.ovo kao moja baba da je izjavila
jeste, ali nije objektivnababa ti je pametna osoba.
ja koju god majicu da uzmem izgledam isto
kako onda kroj utice?
a pantalone? dosta zavisi od kroja, posebno kod muskaraca.ja koju god majicu da uzmem izgledam isto
kako onda kroj utice?
ja koju god majicu da uzmem izgledam isto
kako onda kroj utice?
Vidim ti bi se svađao? Čačkaš mečku.
Uvek je kriva odeća i loš kroj. Ponekad i boja garderobe.
Zgodna devojka ne može da ima višak kilograma? Zgodan = mršav?
Mršave su uvek zgodne?
ja nosim obicno fit modelea pantalone? dosta zavisi od kroja, posebno kod muskaraca.
ima onaj super nalog na tviteru, derek guy, dosta pojasnjava oko muske mode
https://x.com/dieworkwear
Neka, ne mora. Verovaćemo mu.postavi nam sliku
pa da analiziramo
Malo je jedna slika.postavi nam sliku
pa da analiziramo
Nisu kompleksi, to su činjenice.Па, Шта је сад ово!?
Опет неки комплекси дебљине!!...
Ehhh,sad muska majica...takoreci dva pravougaonika sa rukavima sastavljenoja koju god majicu da uzmem izgledam isto
kako onda kroj utice?
Kod mene je bilo pokvareno i zlo ogledalo. Sad je sve OK.Zasto neke zene misle da je kriva odeca i kazu u ovome izgledam debelo kad zgodna devojka ni u cemu ne izgleda debelo?