goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Da budemo svi pametniji i da radimo za sebe danas i ovde a ne za neke maglovite projekcije političara koji od toga žive...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ево правог одговора на тему:

- NIS ce se prodati rusima
- Kosovo ce se proglasiti drzavu
- Na predsednickim izborima pobedice Boris Tadic
- Na vanrednim ,parlamentarnim izborima pobedice narodnjacko - radikalska koalicije
- Novu vladu cinice , kostunica kao premijer, i koalicija radikala , dss, sps, ns.....
- Srbija ce , nazalost, nastaviti da propada u svim segmentima zivota
- Masa mladih ce opet u bezaniju iz ove zemlje placa
- Srbija ne postaje ruska gubernija , ali ni nesto mnogo drugacije od toga.............
A ja sam odlucio ove godine, da definitivno, spakujem kofere, i odvedem porodicu u neku lepsu zemlju........
Napisite sta su vasa.......realna ocekivanja. Sta ce se dogadjati u srbiji , u novoj 2008 godini?

Odlicno predvidjanje od reci do reci ,ja ovakav rasplet ocekujem vec duze vremena pogodio si tacno u centar, jedino sto ja ne nameravavam da odem bilo gde hebem li ga ipak suvise volim ovaj grad ,a i voleo bi cisto da vidim kako bi to sve izgledalo.- NIS ce se prodati rusima
- Kosovo ce se proglasiti drzavu
- Na predsednickim izborima pobedice Boris Tadic
- Na vanrednim ,parlamentarnim izborima pobedice narodnjacko - radikalska koalicije
- Novu vladu cinice , kostunica kao premijer, i koalicija radikala , dss, sps, ns.....
- Srbija ce , nazalost, nastaviti da propada u svim segmentima zivota
- Masa mladih ce opet u bezaniju iz ove zemlje placa
- Srbija ne postaje ruska gubernija , ali ni nesto mnogo drugacije od toga.............
A ja sam odlucio ove godine, da definitivno, spakujem kofere, i odvedem porodicu u neku lepsu zemlju........
Napisite sta su vasa.......realna ocekivanja. Sta ce se dogadjati u srbiji , u novoj 2008 godini?
kao i mnogo puta do sad, na tebe "drvlje i kamenje" što zhači da si oprt u pravu
sve ukazuje na to, da nam se vraćaju "vesle devedesete"
ova zemlja, ovaj narod, još nije "sazreo" za bolje i baš bi volela da konačno radikali završe, davno započetu "misiju" pa posle, ko "pretekne" nek se hvali
ovde postaje, kao nekada u istočnoj Nemačkoj, Tamo su živeli samo oni koji su morali!
srećna ti nova godina!
želim ti isto što i sebi EVROPSKU- NAPREDNU-. DEMOKRATSKU SRBIJU ili ŠENGEN VIZU![]()
u novoj godini očekujem svoju svadbu u maju:shock:

Дрогирао си жену или је добровољно пристала?
![]()
... i poradi na suzbijanju "Bele Kuge". :wink:Pokushaj neke metode koje michu blokade![]()

preko foruma ne mogu da dokučim da li je šala ili zlonameran komentar:-?
ali vreme je lepih razmišlanja, pa ću se tako i postaviti.
Pusti Biljo...takvi nemaju kintu ni do Panceva da skoknu, a da se nekom ne uvale...dzaba im vizne olaksice...njih ce da koriste oni koji ni do sada nisu imali frke da skoknu preko...
Nego, Srecna ti Nova Godina i da ti se sve zelje ispune, a ono sto zelim sebi, zelim i tebi...i istomisljenicima, razume se...:wink:8-):razz:

Bilo bi užasno da nije:???:šala, Želim vam sreću i sve najbolje u životu!!
Imas jos pet meseci fore, da se intenzivno konsultujes sa nama, koji smo vec ozenjeni, i da se na vreme predomislis........![]()

al eto morao sam se vratiti jer sutra RADIM![]()
И онда још имаш образа да тврдиш како си против радикала.i baš bi volela da konačno radikali završe, davno započetu "misiju" i
Нигде не живе "само они коју су морали".ovde postaje, kao nekada u istočnoj Nemačkoj, Tamo su živeli samo oni koji su morali!