U mojoj Vladi Kostunica nece biti premijer

Mislim da je realno da Kostunica bude premijer u vladi SRS-DSS-NS-SPS jer ce za tako nesto sigurno imati i podrsku SPS-a a SRS nece imati izbor ukoliko zele da vrse vlast.
Posebno ce Kostinicina pozicija biti jaka ako uzmemo u obzir da ce on odlucivati i o tome da li ce SRS biti na vlasti u skoro svim opstinama juzno od Save.

Mislim da je realno da Kostunica bude premijer u vladi SRS-DSS-NS-SPS jer ce za tako nesto sigurno imati i podrsku SPS-a a SRS nece imati izbor ukoliko zele da vrse vlast.
Posebno ce Kostinicina pozicija biti jaka ako uzmemo u obzir da ce on odlucivati i o tome da li ce SRS biti na vlasti u skoro svim opstinama juzno od Save.

i Dunava...do Sandžaka...

pa ako i radikale obrlati za premijersko mesto,stvarno su suludi sto ako nista drugo,bar ne uce na tudjim,identicnim greskama :neutral:
mada ja mislim da nema sanse da mu daju premijersko mesto,mislim de oni sa nekom ogromnom podrskom da daju njemu premijera,koji btw prelazi cenzus zbog velje pre svega.

Ма,какви...
Ако се присетимо бруке коју је Воја нанео Томи,стварно мислим да би Коштуницу било срамота и пред својим бирачима да се усуди да врши уцене према радикалима.
А,управо због нанете увреде части и "душевне боли"(:)),СРС неће пристати на такве врсте условљавања ни по цену власти.

Ма,какви...
Ако се присетимо бруке коју је Воја нанео Томи,стварно мислим да би Коштуницу било срамота и пред својим бирачима да се усуди да врши уцене према радикалима.
А,управо због нанете увреде части и "душевне боли"(:)),СРС неће пристати на такве врсте условљавања ни по цену власти.

Mislim da Voju nece biti srammota da trazi a takodje mislim da ce SRS pristati jer im je ovo idealna prilika da osete vlast na oba nivoa.

Možda Republike Centralne Srbije.. :)

aj bush videla..ide vako... prvo izbori pa radikali i dss formiraju vladu... pa onda daju nesto i zutima da se igraju kao zastita zivotne sredine i tako to... e onda na prvoj sednici skupstine se postavi pitanje poverenja predsedniku jer je izneverio program i srpske nacionalne interese...ko je za...170..za onda se prave izbori za novog predsednika gde konkurise ceda voja velja marijan risticevic i neki od zutih npr kao sutke... i ko ce da pobedi da mi je znati...:)

kontam da ce Voja dati sve ostalo ukljucujuci i sopstevno dupe osim MUPa to nece dati ni za zivu glavu ,mada ko zna videcemo jos

Ево,слажем се.
На основу искуства формирања прошле Владе,ДСС-у је највише стало до полиције и,можда,БИА-е.Зато,вероватно неће пристати на мање од тога.

Али,још смо далеко од таквих калкулација.Има времена...

Ево,слажем се.
На основу искуства формирања прошле Владе,ДСС-у је највише стало до полиције и,можда,БИА-е.Зато,вероватно неће пристати на мање од тога.

Али,још смо далеко од таквих калкулација.Има времена...

Verovatno ste u pravu kad mao bolje razmislim DSS policija a SRS odbrana.
Da li je Gljivica novi ministar inostranih poslova:)?

aj bush videla..ide vako... prvo izbori pa radikali i dss formiraju vladu... pa onda daju nesto i zutima da se igraju kao zastita zivotne sredine i tako to... e onda na prvoj sednici skupstine se postavi pitanje poverenja predsedniku jer je izneverio program i srpske nacionalne interese...ko je za...170..za onda se prave izbori za novog predsednika gde konkurise ceda voja velja marijan risticevic i neki od zutih npr kao sutke... i ko ce da pobedi da mi je znati...:)

Али претходно морају тотално да га раскринкају - почев од онога када му је за време З.Ђ. плаћено "школовање" тј. врло чудан курс у иностранству. Како је БТ ужасно сујетан он неће поднети оставку због изгласаног смењивања и у том случају се организује референдум на коме за његово смењивање мора да гласа више од половине уписаних бирача - што ће бити више него тешко достићи.

Back