U kom trenutku ce SNS izgubiti podrsku glasackog tela?

Da li si ti buzdovan ili imas pojma za logicke nijanse u iskazima? Nije svet crno-bela pojava... Postoje manje i vece izdaje - manje ste vec uradili tako da je iskaz da ste vec vise puta izdali ne iskljucuje da je ostalo jos nesto sto vase gazde ocekuju da izdate (ono posle cega nema povratka). Put izdajstva nije *sad i nikad vise* vec mic po mic.
Ista je prica i u vezi Rusa - niste formalno uveli sankcije jos ali jeste glasali suprotno interesima Rusije u UN u vezi dogadjaja u Ukrajini i to VISE PUTA. Takodje ste Belorusiji uveli cak i formalno sankcije (ovo sto Rusiji jos niste) - to je tek svojevrsna bruka... i o tome vasi mediji sramno cute.
Neozbiljan si i nekompetentan sagovornik (sklon plitkim pokusajima verbalnog manipulisanja)... ili si samo neki klinac od 14 godina
Како некопетентан када бришем патос тобом и оним полумозговима сличним теби. Ја јесам можда медиокритет, али када се упоредим са лобањама попут тебе, осећам се као Тесла.

Хајде још једном да те подсетим, пре свега када су у питању санкције Русији, ако мислиш да смо их увели, молим те обавести Путина, пошто човек очигледно не зна. Мислим да није обавештен, па нека порука трола са Крстарице би му добро дошла. Уз обавезно подсећање да су Руси нама увели санкције 90их (дакле не само да их нису стопирали у Савету безбедности УН, већ их увели са остатком света). У то време у сред рата били смо херметички затворени. За то време браћа Руси су обилато наоружавали хрвате, притискали Слобу заједно са остатком запада, само су они то радили онако подмукло, пријатељски, као добар полицајац,

Штавише, наша браћа РУси су итекако имали учешће у црногорској независности, јер су малтене финансирали Мила и кампању руски олигарси које је он примио под своје скуте. Када кажем руски олигарси, то су сви они који су државни олигарси, дакле који су имали "дозволу" да то буду у Русији. Уз све то, највећи новац, Руси су улагали у хрватску привреду (Агрокор и слични случајеви) и црногорске некретнине. Од нас су малтене на поклон добили НИС. И ми их и даље волимо и ја их волим и као народ и као државу не сматрам их непријатељем и захваљујем им се када год помогну.

Са друге стране ни близу ништа слично нисмо учинили према њима, чак и у ово ратно време. То што признајемо територијални интегритет Украјине, па то је логично јер желимо други да признају наш територијални интегригтет. То што ни после годину дана сурових притисака нисмо увели санкције Русији, није мала жртва као што многи мисле. Јер нама се прети погромом Србима са Космета, прети се економским мерама, а нисмо ни близу тако снажни чак ни у тренуцима када је Русија била најслабија.

Дакле олади мало са тим како нас није срамота да се понашамо према Русији овако или онако, много храбрије и пријатељскије се понашамо него што су они према нама.

А када је у питању издаја, те велике издаје и издајице, ето још једном те упућујем да као добро обавештени трол ти лично обавестиш Куртија и запад да је све ионако готово. Онда ће можда престати да нас је.бу у здрав мозак и нећемо више имати ове преговоре. Који су сами по себи нека иронија, јер ако си нешто издао и признао, откуд онда преговори након свега, али добро, то ваљда твој мозак схвата, мој не. Наравно занемари чињеницу да је део земаља повукао признавање Косова, јер се једноставно не уклапа у твој наратив да је ово апсолутно издајничка власт.

Иначе, надам се да си свесан чињенице да Вучко заиста жели сам да потпише најгрђу издају (ако може горе од оне да повучеш непоражену војску са територије и предаш је туђој војсци), он би заиста могао да то прогура у скупштини. Јер има довољно свега за тако нешто, Мислиш да би овде биле неке милионске демонстрације? Не би, јер нису биле ни 1999. године када је потписана та највећа издаја. Нико није изашао на улицу и јеб.ао мајку Милошевићу нити га је скинуо са власти. Са том разликом што Вучко има прилично верно бирачко тело које далеко превазилази све оно што има опозиција. Плус има већину у Скупштини, плус своје спаваче у другим странкама итд итд...

Хајде још једном да те подсетим...
Au brate *Tesla*,
kako te ne mrzi da piskaras ovoliko besmislica?...Napises da je neko rekao (napisao) nesto sto NIJE REKAO i onda u desetinama redova*osporavas i polemises* sa necim sto samo ti *znas* da je neko *rekao*? Juce sam naveo da si sklon plitkim pokusajima verbalnog manipulisanja...ali, posto istrajavas u *polemisanju* sa necim sto ne postoji bojim se da je nesto drugo u pitanju?

*Конфабулација је допуњавање празнина у сећању измишљеним детаљима и фиктивним епизодама односно причање измишљених, фантастичних прича као истинитих. Среће се у случајевима губитка памћења, услед можданог оштећења и деменције. За разлику од деце, конфабулација код одраслих служи одржавању самопоштовања у ситуацијама фрустрације[1].

Нека конфабулациона сећања имају очигледну релацију са стварним догађајима из прошлости пацијента док је друга теже повезати, јер могу да садрже елементе из разговора који су водили са неким, вести које су чули на медијима или прочитали у штампи, фантазијама које су имали итд....*

Au brate *Tesla*,
kako te ne mrzi da piskaras ovoliko besmislica?...Napises da je neko rekao (napisao) nesto sto NIJE REKAO i onda u desetinama redova*osporavas i polemises* sa necim sto samo ti *znas* da je neko *rekao*? Juce sam naveo da si sklon plitkim pokusajima verbalnog manipulisanja...ali, posto istrajavas u *polemisanju* sa necim sto ne postoji bojim se da je nesto drugo u pitanju?

*Конфабулација је допуњавање празнина у сећању измишљеним детаљима и фиктивним епизодама односно причање измишљених, фантастичних прича као истинитих. Среће се у случајевима губитка памћења, услед можданог оштећења и деменције. За разлику од деце, конфабулација код одраслих служи одржавању самопоштовања у ситуацијама фрустрације[1].

Нека конфабулациона сећања имају очигледну релацију са стварним догађајима из прошлости пацијента док је друга теже повезати, јер могу да садрже елементе из разговора који су водили са неким, вести које су чули на медијима или прочитали у штампи, фантазијама које су имали итд....*

Ако ти је ово најбољи покушај да испаднеш паметан, онда је прилично мизерно, што се и уклапа у твој профил. Шта ко није рекао овде па се ја борим против ветрењача пуном паром. У крајњем случају нападни те моје аргументе конкретно, као што сам ја конкретно навео. Или пиши овде хаику који ни ти не разумеш у покушају да не испаднеш комплетни дебил. Нарано не успева ти, остајеш то што јеси и ту ти помоћи нема.

Ево најконкретније да те питам, издаје, продаје и слично-јуче ништа није потписано. Која је издаја у питању?

Back