Nevenchica Zainteresovan član Poruka 475 29.12.2005. u 03:03 - U kom mi veku zivimo? #76 Heheh...snacices se ti zelenooka i bez mene.. Kiss Btw, kakve su ti ono knjige stvarnoo :shock:
zelenooka Domaćin Poruka 3.958 29.12.2005. u 03:04 - U kom mi veku zivimo? #77 Gryphon: Nije valjda da se plasis, a citas onakve horore. Kliknite za proširenje... Pa jedno je čitati, a drugo ostati nasamo sa Gryphon-om. :shock:
Gryphon: Nije valjda da se plasis, a citas onakve horore. Kliknite za proširenje... Pa jedno je čitati, a drugo ostati nasamo sa Gryphon-om. :shock:
Gryphon Domaćin Poruka 3.800 29.12.2005. u 03:05 - U kom mi veku zivimo? #78 Ha ha ha ha ha ha ha. Neke bi dale desnu trepavicu da ostanu samnom
zelenooka Domaćin Poruka 3.958 29.12.2005. u 03:07 - U kom mi veku zivimo? #79 Nevenchica: Heheh...snacices se ti zelenooka i bez mene.. Kiss Btw, kakve su ti ono knjige stvarnoo :shock: Kliknite za proširenje... Misliš na Američkog psiha? :shock: E, svašta čitam pa se posle plašim da ostanem sama. ;-)
Nevenchica: Heheh...snacices se ti zelenooka i bez mene.. Kiss Btw, kakve su ti ono knjige stvarnoo :shock: Kliknite za proširenje... Misliš na Američkog psiha? :shock: E, svašta čitam pa se posle plašim da ostanem sama. ;-)