U kom bi autu dame najviše volele da se voze?

Tako je, Mita.

Dobićeš poene ako:
Imaš dobar auto
Imaš dobar stan
Imaš prestižno zanimanje i društveni status
Ne pušiš,
Ne piješ
Ako si lep
Imaš firmiranu odeću
Nisi stipsa, šta više - darežljiv si

Doduše, imaćeš i kaznene poene ako imaš roditelje i bonus kazna- ako ih poštuješ :mrgreen:
Eto ti elaborat, bez trunke emocija i posle se pitamo kako smo to ostali sami.
I ako imas bas veliku karu po mogucnosti 20+

Tema je baš glupa. Brale, ako ti auto služi da muvaš neku devojku/ženu/baku(odakle znam šta voliš) onda računaj da si smuvao kamenjarku.. Iole neka koja nešto ima u glavi, neće te gledati takvim očima. Šta imaš, voziš ovo ono.. Koliko god to nekom muškarcu bilo nepojmljivo u ovom materijalnom svetu.

evo ja bas planiram uzeti 8000 eura kredita za bmw. jos uvek se raspitujem koji da uzmem

To su sve statusni simboli ..Da je Srbija normalna zemlja gde se vestina nagraduje u tim autima bi sedeli uspesni ljudi i naravno da ti i takvi imaju bolji prolaz .. Ali posto je Srbija takva kakva jeste onda je velika verovatnoca da iza volana sedi neki krimos ili debil iz stranke ,,

sto rece Lane Gutovic, covek kao vrsta insistira da nestane. da smo mi neki posteniji narod,to ne bi tako bilo. medjutim jako smo bahati,narocito za volanom,ljubomorni,sujetni,puni predrasuda,gramzivi,potkupljivi,nek ide sve meni a drugima nista,i tako dalje. vecina odlucuje skoro uvek,a vecina je - losa. to sto svi nesto rade,to ne znaci da je to dobro. dobro je da covek ima neki svoj ideal i da ga prati. najteza je stvar u zivotu biti covek,zato je tako puno neljudi.

Da išla je bembara zato što je bila prepoznatljiva kod žena sa inače slabijim kapacitetom po pitanju automobila, išao je i mercedes kod štreberki naočarki to je bio statusni auto. I naravno bilo kakav kabriolet tada su bili golf1 u akciji. To je bilo to od ponude. Ovo sve ostalo je bilo paprika krompir varijanta.

Vidim da ovde baš i nema ženskih odgovora.
Uvek me je užasavao osećaj kad uđem u auto tipa alfa 147 gde potoneš u sedište.
Osećaj da si bilzu asfalta mi se ne sviđa.
Ali ja verovatno nisam tipično žensko, volim da vozim, svakodnevno pređem bar 100 km.
U stvari, ne volim da me voze, najbolje se osećam kad ja kontrolišem situaciju.

Vidim da ovde baš i nema ženskih odgovora.
Uvek me je užasavao osećaj kad uđem u auto tipa alfa 147 gde potoneš u sedište.
Osećaj da si bilzu asfalta mi se ne sviđa.
Ali ja verovatno nisam tipično žensko, volim da vozim, svakodnevno pređem bar 100 km.
U stvari, ne volim da me voze, najbolje se osećam kad ja kontrolišem situaciju.
Lepo razmišljanje, stav. 👍 Slažem se umnogome.
Inače voziti se s nekim znači imati u tu osobu bezgranično poverenje, poveriti toj osobi svoj život.

5 AUTOMOBILA PO IZBORU ŽENA​

1. FORD FOKUS​

Fokus je, čini se, sve popularniji model Fordove fabrike, koji se može često sresti na ulicama naše zemlje. Čest je izbor ženskih vozača. Ford Fokus se može kupiti po vrlo pristupačnoj i razumnoj ceni, a definitivno ćete dobiti lepo dizajniran automobil, čvrst i stabilan. Izgleda da su ekonomična potrošnja tokom vožnje i privlačan izgled osnovni kriterijum po kom većina žena bira svog četvorotočkaša.

18939a4d3.jpeg

2. RENO CLIO​

Visoko kotirani modeli francuskog proizvođača automobila su Clio i nešto veći model – Megan. Razlog zašto pripadnice lepšeg pola biraju Renoove modele je ponuda malih, za gradsku vožnju pogodnih automobila. Izrazito elegantne, spoljašnje linije karoserija i sofisticirana unutrašnjost ostavljaju svakog vozača bez daha. Neka istraživanja su pokazala da su francuski modeli automobila najčešći izbor žena u dvadesetim godinama kao i dama u ranim tridesetim.

3.CITROEN C-KLASA​

Ovo je veoma praktični hečbek automobil, lepo dizajnirane spoljašnjosti i voma udobne unutrašnjosti. Često se modeli poput C3 i C4 rangiraju kao prvi izbor za dame. Naročito prija saznanje da se u vožnji ističu kao štedljivi (zbog motora manje kubikaže). Dakle ovi automobili neće mnogo oštetiti kućni budžet odvajanjem za registraciju i povremene odlaske u servise.

4. MINI KUPER​

Mini Kuper je i napravljen da bude mali, savršeni automobil koji bi svaka dama poželela da vozi po gradskim ulicama. Najzanimljivija i verovatno najprivlačnija, karakteristika ovako malih i kompaktnih automobila je ta što ih je moguće gotovo svuda parkirati. To ženama uliva poverenje i sigurnost u automobil.

190ac4017.jpg

5. FIAT 500​

Pravi “mali ženski automobil” za svakodnevni odlazak na posao i kupovinu, a i štedi dosta vremena prilikom parkiranja. Trebalo je 50 godina Italijanima da naprave naslednika Cinquecento-a, i napravili su pravog ljubimca žena. Proglašen je za najseksipilniji automobil od strane Top Gear magazina. Odlična karakteristika je što je pristupačan, a Fijatovi modeli imaju ubedljivo najširi opseg prodaje rezervnih delova, i pogodnost da, uz adekvatno održavanje, potrošnja goriva bude minimalna. Ova stavka naročito se dopada ženama koje su poznate štedljivoj ženskoj prirodi.

original teksta https://autorentdoo.com/blog/top-5-automobila-po-izboru-zena-55.html

Tako je, Mita.

Dobićeš poene ako:
Imaš dobar auto
Imaš dobar stan
Imaš prestižno zanimanje i društveni status
Ne pušiš,
Ne piješ
Ako si lep
Imaš firmiranu odeću
Nisi stipsa, šta više - darežljiv si

Doduše, imaćeš i kaznene poene ako imaš roditelje i bonus kazna- ako ih poštuješ :mrgreen:
Eto ti elaborat, bez trunke emocija i posle se pitamo kako smo to ostali sami.
Nazalost nije daleko od istine!

Back