U koju zemlju biste emigrirali?

Emigrirao bih u

• SAD

• Rusiju

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Daleko bih lepse, recimo, ziveo u nekoj Irskoj, Skotskoj, Engleskoj ili Nemackoj. Jos bih lepse ziveo negde u Keniji, ili sto rece brat Arnold na Filipinima, sa vilom, kuvarom, tri kucne pomocnice, i uopste nacinom zivota koji tamo vode beli stranci.

Па добро, ако те неко пита да ли би пре у Русију или у САД, не можеш рећи "У Ирску". :lol:

Слажем се ја то све, а у САД сам био само једном и то пословно, на врло кратко, а иначе сам више русофил него англофил. Свеједно, увек бих пре отишао у САД или тамо послао неког до кога ми је стало, ближи смо по модерној култури и општим интересовањима, а и има много наших већ тамо... да не говоримо што је у питању таква средина да се може опстати као Србин и као православац генерацијама, док се у Русији све српско поруси.

Aha, to sto kaze neki crv na netu je za mene vaistinu zakon gravitacije.

Не кажем то. Оно је била шала, немој уносити толико негативности. Не посећујем форум довољно често да бих познавао све чланове и њихове међусобне односе, тема има два понуђена одговора, а што се мене тиче можеш писати и о поларним медведима.

A i ti si tamo ?:lol:

Super, hvala na savetima, najverovatnije će tako i da bude;)

jedva je pocelo prolece, na jedvite jade. ljudi se odavno probudili iz zimske hibernacije i cekaju li cekaju, vec su izgubili strpljenje pa neki tvrde da se u stvari leto zavrsilo i krenula jesen.

to su ovi ironicni odrasli a ironija inace prilici pubertetlijama i ovima koji se lose snalaze, to jest snalaze se kako ne treba. ne, ne snalaze se kako treba.
courtesy of drugarica

Vostani Serbije! Vostani carice!
I daj čedom tvojim videt tvoje lice.
Obrati serca ih i očesa na se,
I daj njima čuti slatke tvoje glase.

Vostani Serbije!
Davno si zaspala,
U mraku ležala.
Sada se probudi
I Serblje vozbudi!

Ti vozdigni tvoju carsku glavu gore,
Da te opet pozna i zemlja i more.
Pokaži Evropi tvoje krasno lice,
Svetlo i veselo, kako vid Danice.

Tebi sad pomaže i nebesna volja
I sad ti se pokazuje i sudbina bolja.
Svi bližnji tvoji tebi dobra žele
I daljni se narodi tvom dobru vesele.

ZASTO BISMO EMIGRIRALI!!!

Dobro pitanje,aa...shteta shto sam mator...c c c.
Ja bih prvo poceo od trenutne svetske situacije,dakle...

Promene,...promene...
Koliko je to realno ,procenite sami.

Americka spoljna politika:

Priznanje "negativnog salda GM" ,uzdrzhanost na provokacije od strane Severne Koreje ,predlog
senatu o izglasavanju izvinjenja za "ugnjetavacku"politiku ,ulazak u savet UN-a za ljudska prava...
Primer vlasnika Majkrosofta,o odluci da izdvoji oko 30 mlrd $ za borbu protiv bolesti (malarija,itd...)
Odluka g.Obame ,da se ne uplice u izborne rezultate u Iranu,pogotovo kad su poznati preosetljivi odnosi izmedju Amerike i Arapskog sveta.
Amerika izgleda ozbiljno reshila da se menja,...i to pozitivno.

Velika Britanija ,...politicka kriza ,zahvaljujuci nemoralnim odnosima ministara,
prema javnim sredstvima (citaj "licnim interesima").Izgleda da ce im trebati jak odlucan stav i reshenost nekog lidera (?!) koji se
bash i ne nadzire.

EU ? ...tera po starom ,bash sam gledao i otvaranje samita u Novom Sadu.Predsedavajuci EU (Ceshka): godishnjica NATO-a ( ?!) , pada komunizma (?!), (a Kina je josh uvek na neki nacin komunisticka drzhava koja je prerasla u svetsku ekonomsku silu).Te zastarele podele u ideoloshkom smislu ... c c c (Kada cemo odrasti ?)
A gde je "stav ujedinjenja sveta u buducnosti" ?!
A "obecanje....ludom radovanje",i tako vec zadnjih 10 leta...
"Tapkaju po krizi u mestu ,i fale se za ...nishta".

Istok ?Istocne drzhave,Shangajski samit,...oni su u "elementu" ...

"Slobodno trzhishte"?

To shto "neki" ne zhele da prihvate navedenu cinjenicu,to je druga stvar.Ali realnost govori
u prilogu ,da je I njima gore svakim danom,jer "zhito je pokupljeno,a novo zasadjeno nije..."

Srbija ?....hmm,imam utisak da smo gotovo zadnja po svemu drzhava na kugli zemaljskoj.Jednostavno nemam reci....ljudi sami seku svoje prste iz protesta,shtrajkuju gladju,
...pitam se kako i zashto SADA NE REAGUJE taj "savremeni demokratski deo sveta" ?!?!

Mnogo ,...mnogo je josh prevaranata i "hoshtaplera" ,po svetu.

SNS mozhe oko sebe napraviti veoma jaku vladajucu koaliciju.Ne znam shta se radikali prenemazhu ,...evolucija ljudi...
I.... onda shta...? Buduca koalicija ako ne misle da koristeci"sve alate drzhavne vlasti" naprave reda u ovom haosu ,shta onda ?! Dzaba sve...

Biti ce bolje ?Ili radikalnije ,hitnije PROMENE ,ili citav svet u opshi haos i
bezvlashce (citaj "anarhiju") .....Pa ljudi,...vratismo se u feudalizam,....neverovatno !
21 vek ?!?

E pa sad ko hoce nek izvoli gde ce...

Back