Како бисте се понашали у оваквој ситуацији?

@Alter_Ego_

a ova poza? daj naučno-poučnu disertaciju jer ja ako počnem ima da letum u banovinu :D

znači fokus je na usuksnoj zadnjici sa forsiranjem nogu, mislim - obuci se bako

1761872759942.jpeg

Odlična tema. rijaliti na "visokom" političkom nivou kao što i odgovara jeftinim botovima....:)
Meni je baš zanimljivo da gledam kako plaćenici za rušenje Vučića rade u njegovu korist....

Lud je onaj koji bilo koga plaća njega da ruši. On je sam sebi najbolja anti propaganda. Plus vi sa stokholskim sindromom oko njega.

Да вас трампови сарадници метну на хоклицу, као овог нашег (ох..зашто је наш, а није хрватски или албански...?),

како бисте реаговали?

Разумем да је ситуација специфична, али председник мора да се сналази као риба у мору у контакту са другим државницима.

1761830301725-png.1808952

Ја бих благо накривио столицу на лево (пар сантиметара), а затим сео опуштено са прекрштеним ногама, тј. десну бих прекрстио преко леве (не оно стиснуто, као жене, већ би ми лист десне ноге био на бутини (квадрицепсу) леве ноге.

Отприлике овако:

prekrstene_noge_140921_tw1024.jpg

Наравно, онај горе није седео на клупици, па није имао где да пребаци руку, мада....могао би да је, опуштено, наслони на наслон столице. Јбт...радиш са оруђем које имаш, у овом случају, наслон за руку.

Ti ne kapiraš Vučićeve škole i fakultete. Zanemaruješ ih.

On je politički stasavao u vreme Miloševićeve sunovrat politike.
To što bi se ti mangupirao na hoklici je ništa kako se pok. Sloba ponašao sa moćnicima.

Ali je Srbija zbog toga naejbala, razumeš ?
E to, i gomilu drugih stvari je Aca Srbin gledao i shvatio šta ne valja raditi, a šta valja.

Recimo Milošević se retko obraćao građanima, očekivao je da mi sve sami kapiramo ...
A mi smo zbunjeno gledali kako propadamo i nadali se da On zna šta radi.

Nije znao.

Zato sada Gospodar svaki dan na tri mesta po pet puta nastupa, i još dve kile.
Radzume ?

Back