U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u

>>jel sam pogodila pravila :lol:

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''...

Jesi, pogodila si pravila... :D

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga ....

bravo za saki..... :lol: ;)

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.

daj i ja da probam...to je ono fora kao prica pa se nadovezujes...a kolko reci stavljam jendu il dve

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena."Nisam ja

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! ''Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena."Nisam ja shtap stavio...

Izvinjavam se na dve rechi... :)

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena."Nisam ja stavio shtap stavio u tu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena."Nisam ja stavio shtap stavio u tu tvoju

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap stavio u tu tvoju retardiranu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap stavio u tu tvoju retardiranu sherpu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap stavio u tu tvoju retardiranu sherpu punu

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap stavio u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam

(writing cue: Qratz)

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran ma ****

Mrko ga pogleda djole, narkoman, i okrenu se prema zeni koja je stajala iza."Izvinite'', izdra se,zena ga pogleda... ''*****, sto si ubudjala ko matori sir, sad cu da gurnem swoj kishobran u tvoju dlakawu, smrdljivu, skramom natopljenu sherpu". Ona mu uzvrati: '' Piiizdo, vadi kisobran iz sherpe, da ti ne bih yebala sve po spisku." Onda Djole zaplaka weoma razdragano i ucveljeno. "Zasto",rece zhena,"placesh?".Djole je pljunu u facu welikom shlajmarom i zapreti: ''Nemoj nikada pushiti **** debeli ! Zasto si mi onda to stavio u sherpu?''-upita ga zena.."Nisam ja stavio shtap u tu tvoju retardiranu sherpu punu gnoja, pichko, stavio sam swoj,jebacki, dugacki,kisobran na **** zbog ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back