U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me... zashtiti od

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. Nazalost...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. Nazalost on...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. Nazalost on rece...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece.Setih se...

samo 1 rec!

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se moje bake

1 rec mozes da dodas! grrr

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se moje uzrecice...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se moje uzrecice: "nikad ne veruj supermenu"

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu, i odjebah supermena.

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu, i odjebah supermena. Tad pojedoh bananu i ustanovih da sam ja bananamen

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu, i odjebah supermena. Tad pojedoh bananu i ustanovih da sam ja bananamen u pichku lepu mi materinu...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu, i odjebah supermena. Tad pojedoh bananu i ustanovih da sam ja bananamen u pichku lepu mi materinu. Znao sam da ce me razapeti zbog toga, pa odlucih...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh kod supermana da me -zastiti od nasilnika. "Nazalost", on rece i utece. Setih se svoje uzrecice:Ma,nek ide zivot u pichku materinu, i odjebah supermena. Tad pojedoh bananu i ustanovih da sam ja bananamen u pichku lepu mi materinu. Znao sam da ce me razapeti zbog toga, pa odlucih da pozowem

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back