U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i ja ...

mozes da dodas samo 1 rec.

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrcala...

ne moze otrcala, moze otrca !
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.

p.s. a sto ne moze?

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u podrum

p.s. a sto ne moze?
jerbo !

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da ...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera, pa...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam slucajno ostavio, dala mi je njene crteze nagih vanzemaljaca i otrca u pakao.Meni se tada ucini da widim duha kaspera pa pobegoh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back