U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da....

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da se

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim....

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto..

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je nisam vatao. izadjoh iz restorana brzo da zapalim ali ona mi uhvati ruku,povuce da mi da nesto sto sam...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back