Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih sebe...
hahahahahaaaaa
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako
Ama se** mi ovde da ne mogu da ostavim samo smiley...odn da ne mogu praznu poruku da ostavim...da moram da imam barem PET KARAKTERA U PORUCI... ja 'vala imam samo jedan karakter...i to SEBI nezgodan... shta ce mi josh pet ... 'bem ti kataraktu... :?
A toooooo....ok...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca bila
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise....
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je