U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:roll: sad uopste nema smisla.

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih sebe...
hahahahahaaaaa :D

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako

Ama se** mi ovde da ne mogu da ostavim samo smiley...odn da ne mogu praznu poruku da ostavim...da moram da imam barem PET KARAKTERA U PORUCI... ja 'vala imam samo jedan karakter...i to SEBI nezgodan... shta ce mi josh pet ... 'bem ti kataraktu... :?

A toooooo....ok...
dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca bila

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu...

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise....

dodjoh,videh zenu u jednom restoranu sa buljavim shishkama poput okorelih pristalica grandovca i polako krenem da se prisecam dana kada nisam imao nista protiv ratobornih, zelenih,ljigavih kokosaka. Pridjem zeni i strasno je uhvatim, ali sipak - tad mi sinu : yebote, pa ona je bila ustvari moja od proslog leta kada su bili patuljci na jednom koncertu. Setih se kako je, bez gaca, bila na mom rodjendanu,i vise je

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back