U koju skolu idete?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hello to everyone
1.Thella ja sam zensko
2.Nisam se rugala koncaru,ja se stvarno divim ljudima koji to upisu (pozitivan tip divljenja)
3.Zaboravila sam sta sam htela jos da napisem
4.Mi se ne rugamo novajlijama nego pokusavamo da se zezamo i sa njima....

Lamborghini...apologize and respect! Btw..."Andjeli" su samo 1.deo...ostalo su sve ochajnichki pokusaji Dragojevica da se vrati u cipele maturanta koji snima diplomski...iliti...komercijala...Covek je lik...ali nekako...imam osecaj da glagol iz prethodne recenice prelazi u proshlost...Mislim...bedna je chinjenica da su samo trilogije(koje su tematski vezane) i nastavci, napisani u istom vremenskom razdoblju - uspeh...ovo, kao uradim film i napravim legendu i 'ajd' da uradim po istom kalupu ali 30godina kasnije...ne radi...

Thella_Barvat:
Lamborghini...apologize and respect! Btw..."Andjeli" su samo 1.deo...ostalo su sve ochajnichki pokusaji Dragojevica da se vrati u cipele maturanta koji snima diplomski...iliti...komercijala...Covek je lik...ali nekako...imam osecaj da glagol iz prethodne recenice prelazi u proshlost...Mislim...bedna je chinjenica da su samo trilogije(koje su tematski vezane) i nastavci, napisani u istom vremenskom razdoblju - uspeh...ovo, kao uradim film i napravim legendu i 'ajd' da uradim po istom kalupu ali 30godina kasnije...ne radi...
Agreed.Vecina filmova koji su u vishe nastavaka i koji su uspeli nisu snimani u vecem vremenskom razdoblju od nekoliko godina...sa druge strane postoje filmovi kao Star Wars...nastavci koji su snimani posle 20 i kusur godina su popularni kao i prva tri dela,ako ne i popularniji...

Sto se Ratova tiche...mislim da, kada bi se snimio jos jedan nastavak za nekih deset godina...(ako ekipa pozivi)...opet bi bili legende...ali ovo sve se odnosi chisto na srpsku kinematografiju...Mislim...pogledaj...Jedan Teenage Harry Potter se idalje snima posle kog...4. nastavka u filmu, a zena jos pise knjigu 7. i poslednji nastavak,i sva izdanja H.P. su bestseleri...znaci, problem je u nama... To tkdj vazi i za Lajanja... kako ti da napravish josh jednog Filozofa, ili Tupu, Malera, prof.srpskog...kako, jedino da platish liposukciju svim tim likovima jer Lajanje bez njih nije Lajanje...koliko god se Vitezovic vitezhio...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back