Thella_Barvat
Zainteresovan član
- Poruka
- 319
Wtf iz konchar?!
...djoukin(apostrof)...
...djoukin(apostrof)...Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...djoukin(apostrof)...Detjko...ti to mene malo poprcujesh...?Ili me za.yeb.awash.?Il' se malo shalish sa MENOM?!!Lamborghini:Ups,izvini,izleda da ti nisi osoba za zajebanciju....

To je poenta...Lamborghini:I tako svaki dobar film oni sjebu pokusavajuci da se obogate na staru slavu (snimanje nastavaka).
Agreed.Vecina filmova koji su u vishe nastavaka i koji su uspeli nisu snimani u vecem vremenskom razdoblju od nekoliko godina...sa druge strane postoje filmovi kao Star Wars...nastavci koji su snimani posle 20 i kusur godina su popularni kao i prva tri dela,ako ne i popularniji...Thella_Barvat:Lamborghini...apologize and respect! Btw..."Andjeli" su samo 1.deo...ostalo su sve ochajnichki pokusaji Dragojevica da se vrati u cipele maturanta koji snima diplomski...iliti...komercijala...Covek je lik...ali nekako...imam osecaj da glagol iz prethodne recenice prelazi u proshlost...Mislim...bedna je chinjenica da su samo trilogije(koje su tematski vezane) i nastavci, napisani u istom vremenskom razdoblju - uspeh...ovo, kao uradim film i napravim legendu i 'ajd' da uradim po istom kalupu ali 30godina kasnije...ne radi...