ravana
Domaćin
- Poruka
- 4.537
Ja dok sam u italiji ljudi me pitaju za put do neke ulice a u spanjolskoj me cak niti prosjaci ne zicaju novac jer misle da sam domaci a ne turist . Se vama to dogada ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dok sam u italiji ljudi me pitaju za put do neke ulice a u spanjolskoj me cak niti prosjaci ne zicaju novac jer misle da sam domaci a ne turist . Se vama to dogada ?
Lako je jos sjever italije to je kulturan svijet ali ovo juzno od rima ... Napoli , kalabrija , sicilija , psuju me na dijalektima pa qurtza ne razumijem ali zato mi uvijek vrate tocno u ducanu sto njemcu nebi . :-)
Da to sam ja . Crna kosa , tamna put , tamno smede oci . U istri su mi rekli da taljani da kasnim na brod jer su me pomjesali sa nekim njihovim gostom .
Gde god sam,uvek misle da nisam odatle.Dešavalo mi se to i u svojoj rođenoj zemlji.Možda delujem izgubljeno?!![]()