У којој странци су највећи лопови (преформулисаћу морално најфлексибилнији)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da jedan od najvecih lopova u zemlji je definitivno Kasa Jozef ne znm kako sam njega uspeo da zaboravim on je od severa Backe uz pristanak Beograda napravio svoj emirat koji cedi vec 17 godina i bio je dobar i sa Slobom i sa Djikijem a novi najbolji drugar mu je Voja Kostunica .Recimo u Senti svestenik na nedeljnoj misi ladno kaze vernicima da glasaju za SVM i on se predstavlja kao jedini predstavnik Madjara u Srbiji na cemu je stako ogromno bogatsvo al srce da su se izgleda i Madjari konacno opametili pa je Kasa na zadnjim izbotrima nikad gore prosao.

Torius:
Ма нико није невин али на нама је да прљаве отерамо у затвор и очистимо странке изнутра. За све је крива Организациона култура унутар странака и наш менталитет по којој си идиот ако '''Немаш неку комбинацију'' па те малтене ''срамота'' што си ''глуп'' и не крадеш као други. Ко је функцонер у некој странци знаће шта причам.

Ево једне анегдоте
Скоро сам разговарао са пар другара из краја, након констатације да сам активан у некој странци већ су почели са питањима типа ''А матори комбинације ово оно''. КАда сам им рекао да ја политику схватам другачије и да ми морамо да мењамо ову странку, крај, општину, земљу. /тј да почистимо испред свог дворишта па тек онда да гледамо туђе/ њихова реакција је била ''Ма дај нама можеш да кажеш''. На мој упорни став да не треба све гледати кроз новац и да није циљ сад одмах стрпати лову у џеп и те паре разбацивати по којекаквим сплавовима ( ко је из БГ'а зна о којим функционерима ДС-а говорим којима су рачуни по 50.000 динара), већ кроз општи интерес у коме се остварује и индивидуални, они су само констатовали ''Па ти си онда будала'' .
Ето у ком ми друштву живимо. :sad: И зато Речи у дела и да се чисти :grin: ;)
Moj dragi norveski prijatelj Agot, inace univerzitetski profesor u Oslu, rekao mi je da su njih ucili u kuci i skoli da kad budu odrasli i kad budu odlucivali nesto u poslovima od "narodnog interesa" da stave prst na celo i da se pitaju se da lli je to korisno za moj narod ili ne. Kod Srba vecina u tim "narodnim poslovima" stavlja prst na jedno drugo mesto.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back