K
kolajna
Gost
- bozanska zeno, unuko visoke
pramajke Eve, pred tobom sam Adam
i jer te volim, ja od tebe bezim.-
tin ujevic
da vas cujem!!!
tin ujevic
da vas cujem!!!
kolajna:- bozanska zeno, unuko visoke
tin ujevic
da vas cujem!!!
kolajna:- bozanska zeno, unuko visoke
tin ujevic
da vas cujem!!!
kolajna:nije stvar u stihovima, nego u tom gestu... pitanje je u stvari bilo koliko cesto bezite od jakih zena...?
Anonymous:Davno prosla vremena..voleo bih videti lik koji ce ovo preturiti preko jezika.Sta bi ti mislila o nekom ko ti ovo izrecituje?
Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
Incognito:Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
... al' zato one jesu od njega... itekako!![]()
![]()
![]()
Pa sad, kako bi rek'o naš narod, NE KUDI KONJA KOJEG NISI JAHAO.Incognito:Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
![]()
![]()
Milojko Vasic:Pa sad, kako bi rek'o naš narod, NE KUDI KONJA KOJEG NISI JAHAO.Incognito:Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
![]()
![]()
Ja se ne bih osecala kao kraljica u ovom slucaju,naprotiv,osecala bih se nekako glupavostrani placenik:Anonymous:Davno prosla vremena..voleo bih videti lik koji ce ovo preturiti preko jezika.Sta bi ti mislila o nekom ko ti ovo izrecituje?
Pa znas sta, ovo meni uopste nije problem. Mogu Vam reci da sam pevao pred 300 ljudi jednoj devojci (koja se naravno tada osecala kao kraljica) i napravio budalu od sebe zato sto nemam veze da pevam. A klasicne fore su pevanje na ulici u Skadarliji sa ona dva cigana (koji me vec i znaju), zacinjeno sa cvecem... Volim kada sam sa devojkom da se ona oseca kao kraljica, da to vidim i osetim. Tada stvarno uzivam.
E Milojko ako ne bezis od zena sacekaj me negde volela bi da te upoznam :wink:Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
Djesi Djenis I:Jaka zena...Umoran sam od tih prica kako ih se plasimo.
Inace kod nas su sve te zene, koje se smatraju jakim i koje zive navodno zivotom kao iz serije Sex i grad, uglavnom same i cini mi se nesrecne.Uglavnom su razvedene.Ne verujem da je to zato sto ih se muski plase vec je problem verovatno u njima.
Može, zlato, samo reci kad. Milojko je džentlmen, nemaš šta da brineš.ariela:E Milojko ako ne bezis od zena sacekaj me negde volela bi da te upoznam :wink:Milojko Vasic:Milojko nikad od žena nije bežao.
ljilja br.0905967:Djesi Djenis I:Jaka zena...Umoran sam od tih prica kako ih se plasimo.
Inace kod nas su sve te zene, koje se smatraju jakim i koje zive navodno zivotom kao iz serije Sex i grad, uglavnom same i cini mi se nesrecne.Uglavnom su razvedene.Ne verujem da je to zato sto ih se muski plase vec je problem verovatno u njima.
I obicno su dovoljne same sebi,a ustvari kriju iskompleksiranu licnost.Prava zena,je pre svega "ZENA",i pri tome moze biti uspesna na mnogim frontovima,ali prevenstveno "ZENA".