Evo kako neki muškarci reaguju na ženska ulepšavanja

Soradze

Elita
Moderator
Poruka
18.858
Dame imaju čitav arsenal ubojitih trikova za ulepšavanje, za koje malo muškaraca zna...

Jedan od njih je i gel piling za lice... to je ono čudo koje se namaže na lice, odstoji
neko vreme i kada se stvrdne - skida se sa lica. Korisno je zato što temeljno očisti
kožu, skine mrtve ćelije kože sa lica i ostale nečistoće...

Na ovom smešnom Tiktok snimku se vidi kako muškarci reaguju na skidanje gela
sa lica svojih voljenih dama...

Da li vam se dopada ovakav način čišćenja lica?

Dame imaju čitav arsenal ubojitih trikova za ulepšavanje, za koje malo muškaraca zna...

Jedan od njih je i gel piling za lice... to je ono čudo koje se namaže na lice, odstoji
neko vreme i kada se stvrdne - skida se sa lica. Korisno je zato što temeljno očisti

Zanimljiv.

Ali tu ima jedna stvar...nije fer da na njoj treniras svoje fetishe...
Znaci ima svaka zenska neke boje kose u kojoj lepse izgleda, neke frizure u kojima lepse izgleda...

I sad , ja kao objektivni sudija moram imati i stila ali i objektivnosti da joj tacno kazem sta i kako jeste....odvojiti licni od nekog predrasudnog opsteg utiska..
I onda ce napredovati....

A ovako , kad pocne da eksperimentise sto je dobro , a onda selekcionise i forsira ono sto prolazi kao fetish , to je lose, cesto se desi da ode u tramputicu...npr tetovaze, npr neki sado mazo koji joj upropasti grudi i telo , neki macho koji joj stvori drustvenu scenu pa posle ne moze iz nje van....tj bilduju joj ego kroz odravanje stila na onom sto je njima naj naj...to rade i feministi i starlete i lujke, tj jedfi furaju muskobanjasto , drugi jeftino a treci bliss, tj staklici svetlucavo....

Da se dogovorimo , moze zena izgledati lepo u sva tri ta forsirana stanja, i sa muskom frizurom i sa droljastim izgledom i sa ritch bitch stilom....sve na svom mestu i svetucavo i bogato...
Ali joj je onda usadjeno da mora da ganja taj stil....

Ukoliko to i radim, ne radim na putu za posao i dnevne obaveze. Poštedela bih svog muškarca svih ćipurija koje isprobavam i koristim za svoje ulepšavanje.
Jedan me je gledao kako nanosim trajni sjaj na usta pred izlazak i prokomentarisao da je u pitanju velika preciznost, i plus me pitao: "Šta će ti to?"
Imam jedan sjaj, i njemu je i to "ekstra".
Doduše, kod njega mi je smetalo što ne zna da se obuče. Sve neke prnje nosi...
Meni je kratak život za prnje, a on u izlazak sve neke trenerčine i šorceve, majice, dresove...
Pa ga je konačno i sramota-ja kulturno odevena, a on kao za fucu u obližnjem parku. Divan dečko, ali... nisam bila dovoljno divna ja, hajmo tako reći. :aha:

Ukoliko to i radim, ne radim na putu za posao i dnevne obaveze. Poštedela bih svog muškarca svih ćipurija koje isprobavam i koristim za svoje ulepšavanje.
Jedan me je gledao kako nanosim trajni sjaj na usta pred izlazak i prokomentarisao da je u pitanju velika preciznost, i plus me pitao: "Šta će ti to?"
Meni je kratak život za prnje, a on u izlazak sve neke trenerčine i šorceve, majice, dresove...
Pa ga je konačno i sramota-ja kulturno odevena, a on kao za fucu u obližnjem parku. Divan dečko, ali... nisam bila dovoljno divna ja, hajmo tako reći. :aha:
Divno si ovo napisala!
I ja bih tako rezonovala.
:vzagrljaj:

:worth::worth:

Evo i molitva::pop::pop2:

"Preblagi gospode spasi naš žena koje kad se u(ne)ređuju misle da ostatak sveta ne postoji. Milostivi usliši našu molitvu, sveblagi ne uvedi nas da prisustvujemo tome"

Back