Od situationship u relationship

Ti imaš stav da u svakom tom "situation" odnosu žena ima druge namere? Da želi da to što pre preraste u "relation" i da ona od samog starta igra igrice, kompenzuje?
Ne razumem sta tacno hoces da kazes...
Zena je proracunata i emotivna u ustom trenutku...zar ne...
Emotivna znaci da ce je poljuljati ako pocne da uziva u odnosu , a proracunata da ce bez nekih ogranicenja smatrati da je dozvoljeno da radi sve sta joj se radi....
Zene su uz retke izuzetke sebicne, a nisu samo ako postoji strah...

Nisam hteo da se mesam, zato sto mi je malo cudno sastavljena ova poruka....
Ali ovde pise , pazite sad uzimamo sta pise... da je bila veza , a da je za brak bilo neadekvatno ....dok je tip smatrao da je podoban za brak...

E sad, ovde je ona izjednacila vezu i kres vezu...sto mirise na bosnu.....
A on je po srpski imao nameru ka braku pa kad je video da je veza, mislio je da bi mogao da zadovolji kriterijume za brak...., sto opet nije nista cudno u njegovom slucaju...

Inace da je sve u Srbiji , ona ne bi izjednacila kres vezu i vezu....ili bi bila bas prljava ako to cini....a on glup sto je ne pita usput da li je to slucaj..
Mislim ja ne moram da pitam, ali neko ko ne ume da usput postavi stvari , on mora da pita...
a pa nemam ja kres seme, samo veze. zato i rekoh da je slicna situacija

Ne razumem sta tacno hoces da kazes...
Zena je proracunata i emotivna u ustom trenutku...zar ne...
Emotivna znaci da ce je poljuljati ako pocne da uziva u odnosu , a proracunata da ce bez nekih ogranicenja smatrati da je dozvoljeno da radi sve sta joj se radi....
Zene su uz retke izuzetke sebicne, a nisu samo ako postoji strah...
Svaka je proračunata?

Au!

da li ste ikada bili u situaciji da niste planirali ništa osim seksa, ali ste se našli u situaciji da ona govori čudne stvari, a vi uopšte niste spremni da započnete vezu jer je vaša terminologija čisto seks, a ona je u potpuno drugom filmu i - bum - imali ste prsten na prstu, bebu u naručju i ženu pored sebe sa kojom ste zapravo samo želeli da razgovarate na potpuno neobavezujući način i malo seksa? Ovo je naravno prikazano u skraćenom obliku radi dramaturgije.

citala sam u jednom magazinu da se to desava kod ne malog broja muskaraca

da li ste se nasli u toj situaciji gde ste kontali "ovu cu keksati" a ona vama posle drugog keksa prica nesto poput zajednichkog odmora, stana, kuhinje i na kraju negde venchanje i beban

kako ste se resili ove drame? da li ste se uopste resili ili ste je ozenili?

Pogledajte prilog 1590033
Sinoć sa prijateljicom razgovaram posle X godina. Ako iz veze ili braka jedno reši da ide, to se sprečiti ne da. Nema tih stručnjaka koji bi nekog zavezali i nema kojim pričama i vračanjem i moljenjem, i čudima kojekakvim... Ne zaustavi se taj jer neće da pripada i tačka. E, te osobe koje prevare nekoga... Pokaju se ubrzo.

Najbolje posle prvog spavanja prekinuti,ali ne uvrediti osobu,samo lep i kulturan razgovor.Oduvek sam imao veliki problem jer su me toliko spopadale zene,da nikada nisam mogao da se odlucim za jednu,to je veliko prokletstvo muskaraca
Nije, budes iskren, kazes da si jako zbunjen, i da ti je jako neprijatno sto ne mozes da se odlucis, pa pitas sta ti savetuje....a savet je obicno da probas jos jednom pa da onda odlucis....i tako i jos jednom i .....sve ti se cini da si svaki put sve blize odluci , a i jesi , to ne lazes, jer ako si sve ovo do sada odradio , onda ces se smiriti prvi put ili treci put kad budes pomalo umoran od silnih zamena....

Jes, ja hteo da je zveknem, i tako mi nasli nacin da usrecimo jedno drugo,ona los brak, ne mogu decu da imaju itd, i posle se zaljubim a ona nije htela da ostavi muza zbog mene, pametno sa ove tacke gledista. Al sta se suza prolilo sa obe strane.
Pri tom ja 10 godina mladji, njoj trebala sigurnost, meni bilo lepo, i jos znala da sam tad klinja glumio Playboya.
Cudna vremana bejahu.

Back