Zene pomozite nam da resimo misteriju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene pomozite nam da resimo misteriju![]()
"лепота је у очима оног ко гледа"
da ali ako gleda mariju šerifović i smatra je lepom onda mu je u duši ružnoća te uopšte nije bitno šta mu je u očima
pa otkad se tu žene pitaju?
godine su lutrija i svaka u nekim dobije džek pot
svaka čas onima koje se konstantno održavaju
neku ukači srećan pubertet pa u 17 bude bujnih obline i snežnobele kože
neke su 45 sete da su žene i istaknu svoje atribute
ja verujem u odnos prema sebi
ako se u dvadesetim pečeš u soalrijumu, tanjiš kosu i živiš ko 40godišnaj gazdarica kafane u čajetini, onda šta da očekuješ
ili ako u 50 kupiš sebi grobno mesto i prestaneš da kupuješ bruseve...
zavisi od genetike i nacina zivota. mada, sa mnom i skrndelj procvjeta pa izgleda pristojno, stacu kad se nesebicno dajem <3
Što, od toga se umire ?ili ako kupiš sebi grobno mesto i prestaneš da kupuješ bruseve...
ja sam u tridesetim sebi izgledala najgore.
previse obaveza, premalo vremena.
previse svacija i ni malo svoja.
ja sam u tridesetim sebi izgledala najgore.
previse obaveza, premalo vremena.
previse svacija i ni malo svoja.
...dive je u tridesetim godinanana bila skrndelj... kekeke... (ček da zapišem ovo, zaboraviću)![]()
bjuti iz insajd <3
covjek je lijep onolilo koliko je zadovoljan sa sobom, samo da mu ne kisne gloova.)
jesam minon..
u tridesetim sam bila majka, zena,kuvarica, spremacica,privatni preduzetnik, fizicki radnik, knjigovodja,licni vozac za neke..i kad je trebalo da budem malo ja - nema, prosao dan
saki, ja cu zbog tvojih izjava da se zaljubim u tebe![]()
globalno izmedju 20 i 30 (zategnute,nema bora,nema sedih)
perso ja sam procvetala posle 30.,ne znam kad cu da dostignem vrhunac ali cinjenica je da sam sad mnogo privlacnija nego pre 10god,ne znam zasto je to tako