U KOJIM GODINANA ZENE IZGLEDAJU NAJBOLJE???

Ако кренемо од тога, да је се од детињства здраво хранила (искључена гојазност), спортом бавила (изкључена анорексија) и неки нормалан начин живота води, онда негде између 17-18. па до неке 24-25. године једна жена се у свом животу налази на врхнцу, што се изгледа тиче.

Мада то би био просек, имаш доста случајева где је раст мало касније кренуо, па та девојка тек око 20. изгледа одлично све до краја 20-их, док имаш и оне са не тако добрим генима, које већ око 25. изгледају као да су 30-35. Мада има добар део њих, које се баш и не могу сврстати у ову шему.

Шта чини једну жену атрактивнијом? Наравно нормална телесна грађа и најбитније младалачки изглед коже. Мени лично нема ништа одвратније, него када једна девојка, која по природи и нема оптималан тип коже, па преко тога покушава од ране младости косметичким средствима да изпегла и резултат је на крају да већ пре 30. изгледао као да је 40.

'izgledati najbolje' je užasno širok pojam
kako najbolje, za šta najbolje?
estetski? za da se uslika za ličnu? da joj urade portret?
fizički, za da se uvuče u tesninu?

ili je u pitanju jebozov čiji recimo zenit vremenski ne mora da se poklapa ni sa fizičkim vrhom ni sa estetskim?

ima tu mnogo momenata i finesa plus vrlo je individualno

da ali ako gleda mariju šerifović i smatra je lepom onda mu je u duši ružnoća te uopšte nije bitno šta mu je u očima

од гледања у марију шерифовић може да се ослепи
а од слушања оглуви

ваљса инстинктивна реакција мозга који гаси та чула да не би дошло до трајног оштећења :Д

за шерифовићку и меркелова риба :Д

али по тој шеми она трипује да је врхунска дива никад неће прихватити да је габорштина

а заиста све жене су бар јако пријатне за око и за разговор кад нису натриповане да су "нешто" или да су "ништа"

Poslednja izmena:
u poruci #4 sve lepo objašnjeno, objektivno, evolucionistički, nemam primedbe...

ali pitanje se može i drugačije pročitati, pa evo nudim još koji odgovor:

žene najbolje izgledaju u godinama
kada se mnogo pije,
ili kada je nemaština,
ali i svakom godinom kako si sve matoriji ...

Ali ako ste, što bi meni rekle neke forumašice, "narcisoidni, i opterećeni svojim izgledom" , koga još briga za izgled žene !?

pa otkad se tu žene pitaju?
godine su lutrija i svaka u nekim dobije džek pot
svaka čas onima koje se konstantno održavaju
neku ukači srećan pubertet pa u 17 bude bujnih obline i snežnobele kože
neke su 45 sete da su žene i istaknu svoje atribute
ja verujem u odnos prema sebi
ako se u dvadesetim pečeš u soalrijumu, tanjiš kosu i živiš ko 40godišnaj gazdarica kafane u čajetini, onda šta da očekuješ
ili ako u 50 kupiš sebi grobno mesto i prestaneš da kupuješ bruseve...

pa otkad se tu žene pitaju?
godine su lutrija i svaka u nekim dobije džek pot
svaka čas onima koje se konstantno održavaju
neku ukači srećan pubertet pa u 17 bude bujnih obline i snežnobele kože
neke su 45 sete da su žene i istaknu svoje atribute
ja verujem u odnos prema sebi
ako se u dvadesetim pečeš u soalrijumu, tanjiš kosu i živiš ko 40godišnaj gazdarica kafane u čajetini, onda šta da očekuješ
ili ako u 50 kupiš sebi grobno mesto i prestaneš da kupuješ bruseve...

zavisi od genetike i nacina zivota. mada, sa mnom i skrndelj procvjeta pa izgleda pristojno, stacu kad se nesebicno dajem <3

:ok: ziva istina!

ja sam u tridesetim sebi izgledala najgore.
previse obaveza, premalo vremena.
previse svacija i ni malo svoja.

Lepota i jeste...u sebi. Osoba u pedesetim moze zraciti svezije i lepse nego u dvadesetim.
Sve je u nevidljivom, u glavi:D
Kao sto vazi za polu-punu i polu-praznu casu...vazi i za najbolje godine.
Lepota dolazi iz unutrasnjosti :zaljubljena:

...dive je u tridesetim godinanana bila skrndelj... kekeke... (ček da zapišem ovo, zaboraviću) :lol:

jesam minon..
u tridesetim sam bila majka, zena,kuvarica, spremacica,privatni preduzetnik, fizicki radnik, knjigovodja,licni vozac za neke..i kad je trebalo da budem malo ja - nema, prosao dan :(

bjuti iz insajd <3
covjek je lijep onolilo koliko je zadovoljan sa sobom, samo da mu ne kisne gloova. :))

saki, ja cu zbog tvojih izjava da se zaljubim u tebe :aha:

Back