U koje skole idete(isli ste) i kako je u njima.

Banshee:
pa mozda,ali tesko obzirom da kada si ti bio 4 razred ja sam krenula u 1.
suprotne smene ;-)
mada znam par ljudi tvoje godiste,odnosno ako si '82.
nego mnogo je nesto devetara na forumu :lol: :-D

Хехе...да...само што је моја рођена сестра твоја генерација...вероватно се знате.

...да чујем...који су то људи?

P.S. Ви сте нам биле баш младе...али зато '82, '83, '84...ух...добре године.:-D

Ljuba82:
Хехе...да...само што је моја рођена сестра твоја генерација...вероватно се знате.

...да чујем...који су то људи?

P.S. Ви сте нам биле баш младе...али зато '82, '83, '84...ух...добре године.:-D

a jel? :shock:
pa znam par ljudi samo po imenima a nekima sam i zaboravila imena iako sam ih upoznala,ne verujem da bi ti ista znacilo.
nego ko ti je sestra?u koje je odeljenje isla?
mozda se tripujes da sam ti izgledam poznato,osim ako ne ides na ekonomski fakultet ili me nisi video negde po novom beogradu :lol:
a da bile smo "mlade" :lol: ali ostarilo se... :sad: :roll:

Banshee:
a jel? :shock:
pa znam par ljudi samo po imenima a nekima sam i zaboravila imena iako sam ih upoznala,ne verujem da bi ti ista znacilo.
nego ko ti je sestra?u koje je odeljenje isla?
mozda se tripujes da sam ti izgledam poznato,osim ako ne ides na ekonomski fakultet ili me nisi video negde po novom beogradu :lol:
a da bile smo "mlade" :lol: ali ostarilo se... :sad: :roll:

Јел то као остарило се довољно за вас или оно...много смо маторе хахахахахх...:wink: мала шала

Пази кад идем на ЕКОФ. :lol: :lol: :lol:

Сумњам да те одатле знам :oops: :lol: :roll: . Поготово што нисам крочио од јуна тамо. А и осим испита нећу скоро...имам неку досадну алергију (први пут у животу...не знам шта је)...па џеџим у кући. А учење у кући ми не иде.

ja sam išla u tzv usmereno valjda beše 1984 ili 85 ne sećam se......pa sam se upisala u XIII prve godine, ali nisam bila dobra,pa su mi predložili da je prekoputa u kaubojštini bolje za mene i meni slične (bežalooo seee)dakle,redosled sam pogrešila u predhodnom postu...godine su to...
dakle ondak završi ja tu prvu godinu u hemojskoj...sapunjari:p (ovo je za girl next door,koja mi se nešto kezi tamo gore...)
a onda sam upisala drugu godinu u IV u dizajnersko odeljenje...opet 85 ili 86 @ iluzionista
eto.

xpajamacax:
ja sam išla u tzv usmereno valjda beše 1984 ili 85 ne sećam se......pa sam se upisala u XIII prve godine, ali nisam bila dobra,pa su mi predložili da je prekoputa u kaubojštini bolje za mene i meni slične (bežalooo seee)dakle,redosled sam pogrešila u predhodnom postu...godine su to...
dakle ondak završi ja tu prvu godinu u hemojskoj...sapunjari:p (ovo je za girl next door,koja mi se nešto kezi tamo gore...)
a onda sam upisala drugu godinu u IV u dizajnersko odeljenje...opet 85 ili 86 @ iluzionista
eto.

Uuu, davno je to bilo. :lol:

xpajamacax:
eto.

(; nou ofens
ja idem u XIII pa mi se cini nemoguce da se neko iz hemijske prebaci tamo... tacnije da neko uopste zeli da se prebaci tamo!!! ;D

Back