klea_bg
Primećen član
- Poruka
- 620
XV ;-) odlicna

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Banshee:pa mozda,ali tesko obzirom da kada si ti bio 4 razred ja sam krenula u 1.
suprotne smene ;-)
mada znam par ljudi tvoje godiste,odnosno ako si '82.
nego mnogo je nesto devetara na forumu:-D
Ljuba82:Хехе...да...само што је моја рођена сестра твоја генерација...вероватно се знате.
...да чујем...који су то људи?
P.S. Ви сте нам биле баш младе...али зато '82, '83, '84...ух...добре године.:-D
Nexus 6:pa cale mi tamo predaje informatiku... :-D
Banshee:a jel? :shock:
pa znam par ljudi samo po imenima a nekima sam i zaboravila imena iako sam ih upoznala,ne verujem da bi ti ista znacilo.
nego ko ti je sestra?u koje je odeljenje isla?
mozda se tripujes da sam ti izgledam poznato,osim ako ne ides na ekonomski fakultet ili me nisi video negde po novom beogradu![]()
a da bile smo "mlade"ali ostarilo se... :sad:
![]()
Ljuba82:Јел то као остарило се довољно за вас или оно...много смо маторе хахахахахх...:wink: мала шала.
erick:U "Svetog Savu". Raspad sistema...
xpajamacax:prvo u hemijsku.
p amalo u XIII,
pa malo u IV,
i na kraju u hemijsku
ali bilo davno..
i definitivno...
od kolevke, pa do groba...
najlepše je đačko doba![]()
xpajamacax:prvo u hemijsku.
p amalo u XIII,
pa malo u IV,
i na kraju u hemijsku
ali bilo davno..
i definitivno...
od kolevke, pa do groba...
najlepše je đačko doba![]()
i jesi li išao TAŠ po filmoveHeBePoBaTaH_:Išao sam u V
Jasno. Super mi je bilo.
xpajamacax:ja sam išla u tzv usmereno valjda beše 1984 ili 85 ne sećam se......pa sam se upisala u XIII prve godine, ali nisam bila dobra,pa su mi predložili da je prekoputa u kaubojštini bolje za mene i meni slične (bežalooo seee)dakle,redosled sam pogrešila u predhodnom postu...godine su to...
dakle ondak završi ja tu prvu godinu u hemojskoj...sapunjari(ovo je za girl next door,koja mi se nešto kezi tamo gore...)
a onda sam upisala drugu godinu u IV u dizajnersko odeljenje...opet 85 ili 86 @ iluzionista
eto.
xpajamacax:i jesi li išao TAŠ po filmove![]()
xpajamacax:ja sam išla u tzv usmereno valjda beše 1984 ili 85 ne sećam se......pa sam se upisala u XIII prve godine, ali nisam bila dobra,pa su mi predložili da je prekoputa u kaubojštini bolje za mene i meni slične (bežalooo seee)dakle,redosled sam pogrešila u predhodnom postu...godine su to...
dakle ondak završi ja tu prvu godinu u hemojskoj...sapunjari(ovo je za girl next door,koja mi se nešto kezi tamo gore...)
a onda sam upisala drugu godinu u IV u dizajnersko odeljenje...opet 85 ili 86 @ iluzionista
eto.
Larra:III
Izgleda da sam jedina???