U koje skole idete(isli ste) i kako je u njima.

bigsister:
pa meni je drushtvo bilo bajbolje u celoj prichi... makar sada tako mislim... da nije bilo takvo drushtvo nikada mi u shkoli ne bi bilo toliko lepo...
ma razumem sta hoces da kazes...nije da ja nisam imala druztvo,ali vise su to bili prijatelji nego cela gomila...pozmnavala sam ja gomilu ljudi i sa njima se tu i tamo druzila ali ne bih ih bas nazvala priateljima.
uostalom,ja bila drustveni smer,a tu se sve neki fenseraj i istripovane face skupljaju,makar ja tako mislim....ma odeljenje je bilo haos najgore u skoli(bili smo uvek poslednji na onoj listi usea odeljenja :lol: ) ali sve zajedno kada se posmatra meni jeste bilo ok,zbog stvari koje smo radili,raznih izvala,cudaka i ostalo :D

...хехе...ми деветари освајамо свет једног дана...овај форум је само успутна станица.

Е кад се сетим то...фамозно 4/2....ееееее 3 рибе из тог друштвеног одељења су биле у топ 10 на избору за Мис СЦГ тј СРЈ тада

ееее...овде (у срцу) ми је девета...:)

bigsister:
sa nama i u nama... :lol:
@banshee - ja sam mislila na prave prijatelje... a drushtvenjaci uglavnom bude tako (fenserica), ali se i najvishe zayebavaju...
pa ako pod zayebavanjem mislis rakija i udri me do zore narodnjaci ondaK da :lol: ....jeste zezanje i sve ali generalno ljudi na drustvenom smeru se mnoooogo tripuju.ja sam uvek vise gotivila prirodnjake,bili su mi normalniji (osim ako nisu odalizli u ekstreme pa strebali po ceo dan i izgledali kao da zive u biblioteci a i takvih je bilo :roll: ) ali mi se nije dalo da ucim hemiju 4 godine pa zavrsih tu gde zavrsih :lol:.

Back