U KINI SNIMLJENI VANZEMALJCI

Pronicanje u tajne kosmosa, je verovatno bio jedan od prvih i najdudjih Teslinih snova. Mastao je, da jednoga dana uspostavi vezu sa vanzemaljskim civilizacijama. Pre vise od sto godina, 1899. tvrdio je: da je primio neke "inteligentne" radio-poruke iz vanzemaljskog izvora i stalno je ponavljao, da "marsovci statistički postoje".

Evo opet najnovijeg slucaja...od 3.9.2010
ovde vanzemaljci zaredilio samo tako
kako je amerika izduvala kao prva sila sveta,sad vanzemaljci dolaze kod kineza,izgleda da su teske sponzoruse,samo na pare idu

elem,covek iz grada Jinhua....u blizini mene,ali i blizu Hanzhoua...i Jia Xinga gde se predhodni put pojavio,snimio je kameron pojavu vanzemaljaca

zapravo...hanzhou i jia xing su bas komsije dok je Jinhua nekih 300 km severnije,ali isata pokrajina

no,posto vidim da mi niko neveruje evo i snimka

http://bb.news.qq.com/a/20100907/000005.htm

Evo opet najnovijeg slucaja...od 3.9.2010
ovde vanzemaljci zaredilio samo tako
kako je amerika izduvala kao prva sila sveta,sad vanzemaljci dolaze kod kineza,izgleda da su teske sponzoruse,samo na pare idu

elem,covek iz grada Jinhua....u blizini mene,ali i blizu Hanzhoua...i Jia Xinga gde se predhodni put pojavio,snimio je kameron pojavu vanzemaljaca

zapravo...hanzhou i jia xing su bas komsije dok je Jinhua nekih 300 km severnije,ali isata pokrajina

no,posto vidim da mi niko neveruje evo i snimka

http://bb.news.qq.com/a/20100907/000005.htm

m'da... a ovo?

Stanovnik San Francisca u blizini doline Noe, prelijepog grada u američkoj saveznoj državi Kalifornija, nedavno je detaljno opisao kako je na nebu vidio grupu NLO-a
Obitelj iz Kalifornije prijavila je neobičnu letjelicu kako slijeće na nepristupačne planine u okolici Fresna u Kaliforniji, a kada su je opisivali reli su da je oblikom nalik raži
Brojni svjedoci tvrde da neidentificirani leteći objekti lete nebom iznad kanadskog jezera Cultus, a snimljene su i brojne fotografije, dok je cijela priča zaživjela i u radio emisiji
i sve to pre desetak dana?
:)

http://news.163.com/10/0813/09/6DV5ITAC000125LI.html

Dok vi ovde divanite o bajatom slucaju iz handzoua,u kini ponovo vidjeni vanzemaljci

na severopzapadu zemlje u provinciji guanxi,u gradu liu zhou

ljudi su mnogi videli i snimili,kazu da je lopta u daljini bio velicine 40 sa 60 cm

e sad,neki vele da je sve to nova kineska vojna raketna tehnologija,a opet neki pak,da je nemoguce da raketa svetli sa reflektorima kao u handzou te da ubrzava i usporava

generalno,vlast ovde je malo tvrda na davanju informacija,a blokada im je zabava za zubi,znam da su apelovali na ljude da u oba slucaja ne komentarisu mnogo,moguce zbog vojne tajne,a opet pak,jer im je postala navika da sve sto znaju kriju od drugih

kako god,ovo je vec pocelo da obilazi svet,jer ljubitelja UFO ima svuda,tako da se sada misljenja lome
ali verujem da su zeleni culi na tv da je kina uzela primat od amera u svetu,te ce sada mali zeleni,koji su vecito perfektno govorili engleski sa americkim naglaskom poceti da pricaju kineski
mesto hello - ni hao

postavio sam link sa vesti te vam pojasnio malo,a vi google translate pa prevodite

Sto sam otvorio sajt i video slova zamirisa mi nesto na kinesku robu :))

elem...cek malo......

dok su vanzemaljci dolazili iskljucivo u ameriku,te tecno govorili engleski jezik sa americkim akcentom,to su bili pravi
sad,kad su poceli da dolaze u kini,i verovatno poceli da mjaucu ko i oni,sad su to cajnici,lusteri,baterijske lampe na koncicu.....betmobili,i naravno,americko super oruzje:)...koje su im dali,oni koji su pricali iskljucivo sa njima,zadnjih 50 god

no......kako sad to...u kini su fush i bofl vanzemaljci:):) ko i roba,a u americi oni pravi??

nego,ako ameri plase kineze...ko to plasi amere:):)

Back