Jao bre vise sa tom muskom snagom

. Da li vi uopste obracate paznju na to kako muskarci obavljaju stvari? Ja sam uvek bila okruzena bracom, drugovima, komsijama, kolegama muskarcima i imala sam vremena da ih proucavam

. Zene imaju obicaj da rade vise stvari u isto vreme dok se muskarci fokusiraju samo na jednu. Kad rade tu jednu stvar, uvek ce izmedju da stanu da "razmisle", isplaniraju, popiju pivo, odmore se i vicu sa srafcigerom "dodji da mi pridrzis ovo". To sam videla vec milion puta, pricam iz iskustva. Uvek imam utisak da imaju vremena da dave sa bilo kojom akcijom i dok rade tu jednu stvar, nema sanse da usput urade jos nesto. Ponekad imam utisak da su zene daleko izdrzljivije fizicki. Mozda stvarno ima razlike izmedju muskog i zenskog mozga a mozda je samo i navika u pitanju. Koliko se vas zena do sad naslo u situaciji da u isto vreme kuva, pere sudove, radi nesto u drugoj sobi, prica telefonom, jednim okom gleda vesti, misli na posao sutradan, planira kucni budzet, ubacuje ves u ves masinu? I to bez da trazi iciju pomoc jer su to pobogu laki zenski poslovi koji ne zahtevaju fizicku snagu. Onda dodje on, otvori jednu teglu (koju verovatno svaka zena moze da otvori, nije sve u snazi, nesto je i u pameti) i onda je on jaci? Plus, vecina zena radi, poneke imaju i veoma zahtevnu karijeru, decu....itd.
Odakle nam uopste ideja da smo slabe?