U ime ženstvenosti

Žene ne žele takav svet, samo žeele pravo da budu ono što jesu, i kavima ih je priroda stvorila. Ova čuda koja sebe danas nazivaju feministkinjama, čast izuzecima, su isfrustrirane osobe, često nesvesno u službi politike i onih neznamkakosezovu koji bi da smanje svetsku populaciju na 5-10% sadašnjeg broja, pa im ide na ruku sve što dovodi di smanjene reprodukcije (rađanja dece).

Za razliku od muskaraca koji nas vuku za rukav da nam prave decu, podizu, neguju, skoluju...itd. Sad ce jos da ispadne da sama sebi treba da napravim dete da me ne bi optuzili za smanjenje populacije :roll:.
Sta cemo sa drzavom, zdravstvom, poslom, stavom vecine muskaraca ispod 30 o imanju dece? Sve je to ok, spremno da podrzi neciju trudnocu? Ma daj. :roll: I sad su feministkinje (one iste koje su tebi licno omogucile da izadjes iz pecinskog doba) krive za smanjenje populacije?
E svasta.

Zamislite svet bez ženstvenosti. Svet, kde žene krpe rupe u asfaltu i prebacuju vreće cementa, dok jim kup sumljivo - mirisnih dlaka, izviruje ispod znojem premočenih majci. “Prsluče” je istorija, nemaju ga, ne treba im.
Usput, dok sunce, neusmiljeno, sija na njihova izmučena, ali radna tela, rade s muškarcima u »jednakopravnom« položaju. Visoka i »muškobanjasta« vozač-ica valjka, »čika« duvan i pljuje valjajući vruć, mirisni asfalt. Rame uz rame, rad protiče u zviždanju popularne melodije.. Sve su kratko-kose, jer na »takvim (pravim), ženama« je duga kosa zabranjena, jer erotika se skriva i u kosi. Erotika se posvud skriva, zato su u muzeje pospravile; mirisna ulja za telo, češljeve, šminku, gaćice i brijače. Sve, sve je istorija ženstvenosti i prah nekadašnjeg kulta« ženske lepote….moći…seksualne moći, smisla biti ženska.
Dlakave svuda, gde jih je priroda obdarila naveče je, »neumiveno« (umivanje je želja za ugađanjem), nameste »jednakopravnom« mužu, koji igru započne i završi-brez predigre.
Jutro, dan, veče i noć se ponove…do kraja dana-jednakopravnog života.
Imate li predstavu? Takav svet, kao što ga žele ženske, koje sebe nazivaju »emancipirane feministkinje«..
http://www.mauiarts.com/Gallery-2005/Images/Paradise-Found.jpg
Ah.....
U to ime..... živeli.....:super:

Žestvenost iliti ženska senzualnost je negde drugde... ne isključivo u izgledu.
Da li se količina muževnosti meri odećom, dužinom kose (u vreme Samsona bujna kosa smatrala se znakom snage, a danas je upravo obnuto: manjak kose = višak testosterona), vrstom afteršejva...?
U praistorijsko vreme žene nisu znale za dekorativnu kozmetiku, niti za depilaciju, pa su ipak bile - žene.
Jednom žena - zauvek žena, čak i u uslovima nekog eventualnog ekvilibrijuma. Isto važi i za muškarca.

meni je muz posle nekih 5 god braka rekao "cek cek,dodji ovamo.ti si se to oznojila?:eek: aaa prvi put sam te osetio" a ja:rumenko:
mislim da je to bio i poslednji:lol:
Oprosti o draga hani, ali moram da prokomentarišem.. Niste se dovoljno dugo
i zzestoko k. Ne kažem da ja to mogu i umem da se odmak ogradim, ali da si bila
u berserku kad' si gore a i dole (berserk je berserk učini svoje) osećao bi i da je u
susednoj prostoriji. :mrgreen:

:lol: da,ti valjda bolje znas sta smo radili
(ozbiljno:ja se slabo znojim,a i ne nosim sinteticku garderobu pa se ne oseti cak i ako se oznojim)

Bas sam to htjela reci....kaze meni dragi breeee i kad se oznojis lijepo mirises,mmmmmmmm......:lol:ali ozbiljno,kaze nikad se ne "osjecam"....jos namjerno nekad kad sam bas obnako u poslu po kuci pomirise me i odusevljava se.....:lol:

Ja sam mislio na ekstremne situacije, sate i sate životinjskog s. ili zidanja kuće.
Kad' se malo oznojim i ja lepo mirišem, čak i trening od dva sata često ne može da
me učini neprijatno 'mirišljavim' posle tuširanja kvalitetnim gelom il' kupkom.
Mislio sam kad' vas tol'ko oblije znoj da posteljina bude kao da ste se polivali kofama
vode a ne sexali ili kad' zidanje potraje od 7 ujutru do 8 uveče.
Nije kao da sam imao slučaj, samo hipotetički, i tako... A vi... kako te? (:

Nije tačno, znam mnogo ljudi koji su u vojsci počeli da se osećaju i makar se tuširali
dvesta puta dnevno, kupali po pet sati, ne vredi, desmr za medalju.
P.S. Govorili smo o višesatnom životinjskom s. (ili trinaestosatnom zidanju :mrgreen: )

Pošto nisi uočio osnovne razlike u higijeni između žena i prosečnog muškarca, da ti otkrijem tajnu. :roll:
Žene se depiliraju ispod pazuha i ako se svakodnevno kupaju ne mogu da smrde. Nije moguće. Tu su i dezodoransi i talkovi. A muškarci, prosek, se ne depiliraju, što dovodi do smrada kada se oznoje, bez obzira da li se tuširaju više puta dnevno. Još poneki ne stavljaju dez.. Dakle, žena ne može da smrdi ako se znoji više sati, pod uslovom da vodi računa o ličnoj higijeni.

Desi se u nekim situacijama da se oseti, ali to nije onako jak smrad kako kod onih koji ne odrzavaju redovno licnu higijenu...A na primer znam neke devojke na prvi pogled nalickane, mirishi na skup parfem, a kad im se priblizim smrde ko tvorovi...I Nije da se ne tushiraju, nego ne peru odecu cesto...Ne kapiraju neke stvari...

Pošto nisi uočio osnovne razlike u higijeni između žena i prosečnog muškarca, da ti otkrijem tajnu. :roll:
Žene se depiliraju ispod pazuha i ako se svakodnevno kupaju ne mogu da smrde. Nije moguće. Tu su i dezodoransi i talkovi. A muškarci, prosek, se ne depiliraju, što dovodi do smrada kada se oznoje, bez obzira da li se tuširaju više puta dnevno. Još poneki ne stavljaju dez.. Dakle, žena ne može da smrdi ako se znoji više sati, pod uslovom da vodi računa o ličnoj higijeni.

Back