Opet glupo tumačenje emancipacije žena.
I to žena, kao po običaju, lupa gluposti. Užas jedan koliko poluobrazovanog sveta, lišenog svake logike i razmišljanja, postoji. Bljak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Strašno je osim ako nije režir'o neki japanski kultni horor redatelj.
Hehe, redatelj. : D

niste hteli da shvatite poentu![]()

Žene ne žele takav svet, samo žeele pravo da budu ono što jesu, i kavima ih je priroda stvorila. Ova čuda koja sebe danas nazivaju feministkinjama, čast izuzecima, su isfrustrirane osobe, često nesvesno u službi politike i onih neznamkakosezovu koji bi da smanje svetsku populaciju na 5-10% sadašnjeg broja, pa im ide na ruku sve što dovodi di smanjene reprodukcije (rađanja dece).
http://www.mauiarts.com/Gallery-2005/Images/Paradise-Found.jpgZamislite svet bez ženstvenosti. Svet, kde žene krpe rupe u asfaltu i prebacuju vreće cementa, dok jim kup sumljivo - mirisnih dlaka, izviruje ispod znojem premočenih majci. “Prsluče” je istorija, nemaju ga, ne treba im.
Usput, dok sunce, neusmiljeno, sija na njihova izmučena, ali radna tela, rade s muškarcima u »jednakopravnom« položaju. Visoka i »muškobanjasta« vozač-ica valjka, »čika« duvan i pljuje valjajući vruć, mirisni asfalt. Rame uz rame, rad protiče u zviždanju popularne melodije.. Sve su kratko-kose, jer na »takvim (pravim), ženama« je duga kosa zabranjena, jer erotika se skriva i u kosi. Erotika se posvud skriva, zato su u muzeje pospravile; mirisna ulja za telo, češljeve, šminku, gaćice i brijače. Sve, sve je istorija ženstvenosti i prah nekadašnjeg kulta« ženske lepote….moći…seksualne moći, smisla biti ženska.
Dlakave svuda, gde jih je priroda obdarila naveče je, »neumiveno« (umivanje je želja za ugađanjem), nameste »jednakopravnom« mužu, koji igru započne i završi-brez predigre.
Jutro, dan, veče i noć se ponove…do kraja dana-jednakopravnog života.
Imate li predstavu? Takav svet, kao što ga žele ženske, koje sebe nazivaju »emancipirane feministkinje«..

aaa prvi put sam te osetio" a ja

Ja imam jedno pitanje :
Ako bi tako bilo kako bi u tom slučaju prošle naše turbo-folk pevačice ?
Da li bi njihova profesija propala ?
Kako bi to izgledalo ?
Eto volela bih da mi na ovo pitenje odgovori i postavljač ove teme ........![]()
Oprosti o draga hani, ali moram da prokomentarišem.. Niste se dovoljno dugomeni je muz posle nekih 5 god braka rekao "cek cek,dodji ovamo.ti si se to oznojila?aaa prvi put sam te osetio" a ja
mislim da je to bio i poslednji![]()

da,ti valjda bolje znas sta smo radilida,ti valjda bolje znas sta smo radili
(ozbiljno:ja se slabo znojim,a i ne nosim sinteticku garderobu pa se ne oseti cak i ako se oznojim)
ali ozbiljno,kaze nikad se ne "osjecam"....jos namjerno nekad kad sam bas obnako u poslu po kuci pomirise me i odusevljava se.....

E ljudi stvarno ste smešni. Svako ko se redovno kupa ne može da smrdi kada se oznoji. Osim ako nema neki poremećaj. Hvalite se ličnom higijenom. :shock:
)Takav svet, kao što ga žele ženske, koje sebe nazivaju »emancipirane feministkinje«..
Nije tačno, znam mnogo ljudi koji su u vojsci počeli da se osećaju i makar se tuširali
dvesta puta dnevno, kupali po pet sati, ne vredi, desmr za medalju.
P.S. Govorili smo o višesatnom životinjskom s. (ili trinaestosatnom zidanju)
Pošto nisi uočio osnovne razlike u higijeni između žena i prosečnog muškarca, da ti otkrijem tajnu.
Žene se depiliraju ispod pazuha i ako se svakodnevno kupaju ne mogu da smrde. Nije moguće. Tu su i dezodoransi i talkovi. A muškarci, prosek, se ne depiliraju, što dovodi do smrada kada se oznoje, bez obzira da li se tuširaju više puta dnevno. Još poneki ne stavljaju dez.. Dakle, žena ne može da smrdi ako se znoji više sati, pod uslovom da vodi računa o ličnoj higijeni.