u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
slicica

Prilozi

• DSCN0987.jpg
    DSCN0987.jpg
    53,5 KB · Pregleda: 6
Hvala ti Dragice i tebi sve naj naj...... a mogu ti reci da sam i ja imala frku od privatizacije no sve se dobro zavrsilo tako da i dalje radim. Kako ispunjavas slobodno vreme? Puno pozdravjam moju BOBANU, JOPE i BUBREGA.

Drago mi je da radiš i dalje, to je sada jako važno nama iz 50 i neke, deca odrasla bar u mom slučaju, ne volim da im dosađujem neka žive svoje živote. Ja sam u Maju dobila šutku. Pa u prvo vreme sam se nadala da ću negde naći neki posao, ekonomista sam imam iskustva, ali ništa. Malo me drma depresija, ali nadam se da će i to proći.
Sve najbolje.

Dragice,
Naravno da ce i to proci samo treba da naviknemo na odredjene situacije u zivotu a ipak sa godinama malo teze menjamo navike pa nas neke situcije iznenada izbace iz koloseka. I moji su odrasli a i nisu u drzavi, cak ni na ovom kontinentu, mislila sam da to necu preboleti mada sam i ja bila za to da odu, no navikne covek na sve. Vrati se pozitiva nekako cak ni ne primetis kada, shvatila sam da je jako vazno imati par dobrih prijatelja i ne osecas se tako usamljeno, meni je dosta i priroda pomogla, volim da setam onako bez cilja , pored reke. I pijaca je dobra stvar , puno ljudi oko tebe, sretnes po neku poznatu facu ili jednostavno pricas sa prodavcima onako bez veze i osecas se dobro posle toga.A tek moj pas, nasla sam ga na ulici i zamisli zavolela sam ga kao clana porodice. Eto draga moja nacina koliko hoces da izadjes iz depresije samo ne moze to odjednom - veruj mi. Puno te pozdravljam.

Dragice,
Naravno da ce i to proci samo treba da naviknemo na odredjene situacije u zivotu a ipak sa godinama malo teze menjamo navike pa nas neke situcije iznenada izbace iz koloseka. I moji su odrasli a i nisu u drzavi, cak ni na ovom kontinentu, mislila sam da to necu preboleti mada sam i ja bila za to da odu, no navikne covek na sve. Vrati se pozitiva nekako cak ni ne primetis kada, shvatila sam da je jako vazno imati par dobrih prijatelja i ne osecas se tako usamljeno, meni je dosta i priroda pomogla, volim da setam onako bez cilja , pored reke. I pijaca je dobra stvar , puno ljudi oko tebe, sretnes po neku poznatu facu ili jednostavno pricas sa prodavcima onako bez veze i osecas se dobro posle toga.A tek moj pas, nasla sam ga na ulici i zamisli zavolela sam ga kao clana porodice. Eto draga moja nacina koliko hoces da izadjes iz depresije samo ne moze to odjednom - veruj mi. Puno te pozdravljam.

Hvala na podršci, vidi se da si dobra i pozitivna osoba.

Pozdrav Vesni, Andjela bas mi je drago da ti se svidja moja kuca, jos je kuce i zove se Flora, Flora kao cvet, tako je bila krhka kad sam je nasla na ulici, mala preplasena, nije mogla ni da hoda nekoliko dana, verovatno su je kola udarila a sada nemirna i sve mi razvlaci po dvoristu, volim je jako a i ona voli mene i pametna je.

Dragi moji,
Zavirnula sam napolje i brrrrrrrrrr, bas je hladno, volim sneg ali ovaj vetar je grozan. Idem u selo na BADNJE VECE, tradicionalno okupljanje u roditeljskoj kuci. Treba da putujem 15 km a pojma nemam kakav je put. Pozdravljam Vas sve.

Hvala Dula na pozivu za druženje. Fotke ne umem da stavljam ni da šaljem, još sam nepismena po tom pitanju, a uostalom razglednica Pariza imaš na tone na tavanu sigurna sam. Nisam nešto raspoložena da se prisećam ničega iz prošlosti, oprosti, i još jednom Srećan Božić svima koji slave.

Generacijo i Vi nešto mladji Srećna Vam Nova godina, badnje veče i Božić. Drago mi je da ste ovde. Poseban pozdrav Duli (dugo, dugo te nije bilo) i naravno Dragici. Novogodišnje praznike proveo sam u Novom Sadu i prelepo je bilo. Upoznao Bubrega i malo se družili. Želim Vam svako dobro, ponajviše zdravlja.:D:grin::-D

Caooooooo VESNA
Uopste ne moras da se trudis i citas sve od pocetka, dovoljno je da si sada tu i druzicemo se. Pozdrav.
Jope vidim bio si mojoj Vojvodini, u Novom Sadu, bas lepo , gledala sam malo na tv docek na trgu, e bar da smo videli a upznala bih Bubrega.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back