u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
takodje znam da bi se bubreg u loju
slozio samnom da je i ovaj citat vredan pomena......( Ivo Kozarcanin )
" da covek nadje coveka , mora i sam biti covek. "

zavrtimo ringispil......zanemarimo ozbiljnost i probleme...... :-D :-D
pocet cu da Vam citiram pesmice....da Vas oraspolozim............. :-D :-D

Cao drustvo
Eto ovih nekoliko poslednjih postova nekako su mi vratili volju za druzenje
Posebno me oraspolozilo sto izgleda svi isto osecamo i mislimao ali to iz nekog razloga
ne pokazujemo
No filozofiranje na stranu super ste i za to vam hvala
Divim se samomami sa koliko energije i vedrine gazi kroz ovaj ne bas tako lagan zivot
narocito brinuci se o dva mala andjela koji su i najsvetlija ostavstina na ovom svetu
Jope je sto bi mi lale rekli ugursuz bez obzira na godine ( koje za mene nemaju ama bas nikakav
znacaj ) i daje neku posebnu atmosferu ovom druzenju.
Nedokuciva i pomalo tajnovita (ali neka........to daje opet neku draz nasoj raznolikosti) Bobana.

Eto i sta reci ..........opet matori bubreg filozofira........

ooooooooooooooooo :-D :-D :-D
dva draga momka....dva moja prijatelji su tu..... :-D :-D

nisam bre, tajnovita, bubresko...... :-D :-D :-D
idi na 60-e od neke 58-59-strane....videces.... :-D :-D
nemam ja problem da se predstavim........
medjutim ne valja ni samo o sebi pisati....

nadam se da ste dobro......i ti i JOPE........ :-D :-D :-D

JOPE
Mislim da nam se zene najverovatnije poznaju
Nekako bi trebale da budu i generacija
I njen otac je bio zeljeznicar (koliko ja znam svi iz tog kraja su radili na zeljeznici)
Ima dosta rodbine u Nis sa oceve strane a mati joj je iz Tamjanice
Nagovara me da za 1 Maj idemo dole u Topolnicu gde imaju staru kucu ostalu jos od pradede
Pa ako pristanem mozda se i vidimo posto obicno svratimo prvo u Nis kod njene tetke

BUBREG U LOJU:
Bobana tajnovita si nego sta......ali bas to ti daje neki poseban sarm ovo je moje " subjektivno misljenje"
Pa sta i ako nisi pusti da te ja tako zamisljam hehehehe

ok....nemam nista protiv.... :-D sila si covece :-D :-D :-D
gde ste setali u zadnje vreme...nista nam ne pises......a nema ni slika ....
pominjes cerku...imate li samo nju ili..... ?

Ja obozavam decu ali eto imam samo nju zove se Aleksandra i ide u 4 godinu medicinske
Evo je bas je sad otisla kod momka a dosla je pre deset minuta bila je na casovima pripreme
za prijemni na fakultet ide od oktobra prosle godine na te pripreme ja neznam kako joj ne dosadi vise
Em uci za skolu em te pripreme proce joj mladost i najlepse godine uz knjigu

BUBREG U LOJU:
Ja obozavam decu ali eto imam samo nju zove se Aleksandra i ide u 4 godinu medicinske
Evo je bas je sad otisla kod momka a dosla je pre deset minuta bila je na casovima pripreme
za prijemni na fakultet ide od oktobra prosle godine na te pripreme ja neznam kako joj ne dosadi vise
Em uci za skolu em te pripreme proce joj mladost i najlepse godine uz knjigu

e, pravi si otac...... :-D
jos je mlada . za sve ima vremena.....i bas dobro sto voli da uci.... :-D :-D
ja bih volela da mi Lazar takav bude. taj mali mangup je vec sada pravo musko....
samo gleda gde i kako da me zezne :-D :-D

Sta da kazem nego samo da cutim
Moja mladost je bila drugacija ali vremena se promenila a i mentalitet ljudi
Nikad joj nisam nista nametao dosta je razumno dete i ostavljam da sama odlucuje
naravno uz zenino sufliranje ali to je i normalno u ovim godinama mati joj je najbolja drugarica
i to je pozitivno
Kad je zavrsavala osnovnu skolu hteo sam da se umesam cisto zato da bi joj olaksao
da se zaposli posle skolovanja. Radim u naftnoj industriji i mogao sam preko svojih veza da joj sredim da odmah posle skole radi u laboratoriji za ne tako malu platu a i u jakoj firmi.
Sednemo za sto i razgovaramo kazem joj sta bi ti zelela..... a ona pa neznam ......jos nisam
odlucila... i sve tako. Kazem ajde ovako uzecemo svako po list papira pa neka svako napise na njega sta bi zeleo..... a ja se setim pa kazem..... ja cu napisati sta ne bih zeleo da ti budes.
Ja na prvo mesto napisem medicinska skola a cerka napise isto
Ja pogledam njen papir i zguzvam oba.....i kazem razgovor je zavrsen upisi sta ti odlucis.
Pa sta da radim kad ona to zeli neka joj bude a sa druge strane da joj neka druga skola ne ide
mogla bi da mi kaze pa ti si me naterao na to. Ja sam mislio da ide u hemisko tehnolosku ali
ona nevoli hemiju .
No moj je princip vazno je ucestvovati a na kraju ce se videti ko je kako prosao
Eto i moja zena je zavrsila gradjevinsku a nikada nije radila u struci
A sad ima svoju privatnu stampariju i nije joj lose. Cerka to nevoli i djaba je soliti joj pamet
Oce za doktorku pa to ti je. Pa neka joj to je njen zivot ja sam tu samo da pomognem (daj pare)

I meni roditelji nisu dali da upisem medicinsku jer je mama med sestra i zna kakav je posao.
Onda sam ih ja zeznula i upisala medicinski fakultet posle gimnazije :)
Ali iskreno,da mogu da biram sada,to ne bih studirala jer je tu puno rada i odgovornosti a malo para.
Opet znam devojke koje su zavrsile medicinsku pa upisale neki drugi faks....
Nikad ne znas sta ce joj pasti napamet do IV godine.

Neka je Lazar ziv i zdrav a sa muskim detetom je sigurno teze izaci na kraj
Mada kad pomislim ni moji roditelji koji su bili divni nisu imali prevelik uticaj na moje postupke u mladosti.
Otac mi je bio jako strog dok majka ko majka uvek utociste i kada napravim najvece gluposti.
Mislim da je mene zivot najvise skolovao i neka sudbina na koju mi nemamo uticaja vodila me kroz zivot a i sada
Kada se osvrnem na proslost mislim da je malo mog licnog uticaja bilo na to kako cu ziveti
A i po prirodi sam takav da dosta stvari prepustam trenutnoj odluci nego da nesto smisljeno planiram. To mi nikada nije uspevalo da kao mnogi drugi sve planiram.....razmisljam i donosim
odluke. Obicno kada bi ti planovi pali u vodu onda bih se jako razocarao
Vise sam se prepustao zivotu pa kako ispadne. Neznam ali meni je to tako uspevalo mozda sam
imao puno srece u zivotu.....sta ja znam
Gledam ovo oko sebe i mislim da je danas briga roditelja samo da zastite decu od raznih stranputica. I sto je najvaznije da ostranu zdravi i telom i razumom
A za ostalo ce se sam zivot pobrinuti nemamo mi puno uticaja na to
Samo neka Lazar bude svestan svega oko sebe a narocito majcine ljubavi.

covece.....3 poruke sam ti napisala i sve se negde izgubise..... :confused:

htela sam da ti napisem kako nije tesko biti roditelj sa dobrim detetom.....
osecam sklad u tvojoj porodici...i naravno da je onda sve kako treba.....
Aleksandra je mlada i ima vremena za sve.........pa i da se predomisli.....
Lazar je jos mali ali znam da cu postovati ono sto izabere....deda i pradeda su mu bili gradj. inzenjeri a on ne podnosi Tehnicko crtanje......a bas mi zao.....nego ipak to jos nista ne znaci......

Doors of Perception:
I meni roditelji nisu dali da upisem medicinsku jer je mama med sestra i zna kakav je posao.
Onda sam ih ja zeznula i upisala medicinski fakultet posle gimnazije :)
Ali iskreno,da mogu da biram sada,to ne bih studirala jer je tu puno rada i odgovornosti a malo para.
Opet znam devojke koje su zavrsile medicinsku pa upisale neki drugi faks....
Nikad ne znas sta ce joj pasti napamet do IV godine.
Zivot je cudna biljka nikad neznas sta ce iz njega procvetati
A ja kao roditelj imam svoje zelje za svoje dete ali mi to ne daje pravo da namecem
svoje zelje necijem zivotu.
A sta sve moze da se dogodi do kraja to sam Bog zna
Moze sutra da se uda i napusti sve kakav ja tu uticaj mogu da imam i sa kojim pravom
Ostaje mi samo ljubav prema tom detetu i koliko mogu da pomognem a ostalo je njena stvar

BUBREG U LOJU:
Mislis da sam ja voleo tehnicko crtanje hahahahah
A zeni sam iz ljubavi crtao graficke radove u srednjoj........ vidis sta je ljubav

e, nasmeja me slatko.......tacno je tako.....jos je rano razmisljati o tome.....
hoces da mi kazes da si sa zenom u ljubavi od srednje skole.....divno :-D :-D :-D
bas divno.......i nekako , ne znam kako da to nazovem....pa...po malo ti zavidim...
onako zdravo ljudski :-D :-D :-D
nemoj sad da pomislis da nisam srecna....jesam i to ne malo i ne bez veze..... :-D :-D

ti si bre super lik.....i bas te volim.....
lepe su cvetnice....
hahahahahahaaa dobro ti je ovo...da vidimo odakle nam pises....
ja nemam aparat da ti uslikam odakle ja pisem ali bas mi je namesteno super
i sto je najvaznije ja imam odgovarajucu fotelju....onako po crnogorski ;-)

bobanap:
e, nasmeja me slatko.......tacno je tako.....jos je rano razmisljati o tome.....
hoces da mi kazes da si sa zenom u ljubavi od srednje skole.....divno :-D :-D :-D
bas divno.......i nekako , ne znam kako da to nazovem....pa...po malo ti zavidim...
onako zdravo ljudski :-D :-D :-D
nemoj sad da pomislis da nisam srecna....jesam i to ne malo i ne bez veze..... :-D :-D

Bobanaaaaaaaaaaa nemoj da idealises ljubav :twisted: :-P :shock: :roll: :?:
To samo tako izgleda spolja
I nije brak samo ljubav i cvece :oops: :cry: :roll:
Neko od ljubavi i braka ima grbu na ledjima (ko kamila) :confused: :-D :-(
A neko na stomaku :? :smile: :-o :?: :idea: :-|
Ja i zena smo se zabavljali sa prekidima 14 godina :confused: :confused: :confused: :confused:

BUBREG U LOJU:
Bobanaaaaaaaaaaa nemoj da idealises ljubav :twisted: :-P :shock: :roll: :?:
To samo tako izgleda spolja
I nije brak samo ljubav i cvece :oops: :cry: :roll:
Neko od ljubavi i braka ima grbu na ledjima (ko kamila) :confused: :-D :-(
A neko na stomaku :? :smile: :-o :?: :idea: :-|
Ja i zena smo se zabavljali sa prekidima 14 godina :confused: :confused: :confused: :confused:

ne idealizujem....a ti nemoj da je omalovazavas :-D :-D :-D
znam sta pisem breeeeeeee :-D
ja sam izasla iz braka a volela sam ga ....danas smo dobri drugari.....
bas sutra dolazi na par dana kod nas. nece za uskrs biti slobodan , zbog posla.
od skora je na novom poslu, pa da ne rizikuje....
zajednicki zivot mora imati i razne krize....ali vidis da kod tebe prolazi bez vecih problema.
na svu srecu :-D :-D :-D

BUBREG U LOJU:
A dje vidje Crnogorku/ca bez fotelje
Bar ovde u Novom Sadu 50% su direktori pa i moj direktor NIS a Djakovic
A neka ih vala dok je njima dobro dobro i meni hahahaa

ja sam ti prava crnogorka ali nikad nisam volela te nase koji su zagospodarili po Srbiji....
uvek mi je smetalo ono ---striko i do strika....kum....
nego cackamo u Politiku a to si mi jednom zamerio....secas se :-D :-D :-D

Dobro necemo o politici
Al jos samo ovo
Meni nikada nije smetalo sta je ko vec kako radi a mogu ti kazati ovi moji Crnogorci sa kojima
radim bolji su od mnogih
A sto se tice rodbinskih veza pa to ti je Bobana nas mentalitet ipak je ovo Balkan
I to mi nesmeta jel svako bi tako postupio jos smo mi daleko od etike i svesti pa onda sta da se tu nesto uvek raspravljamo to je tako i gotovo
Evo cerka se vratila i zove me da jedemo zajedno kaze cale ti najbolje znas tanko da seckas
eeeee prefriganica jedna uvek me navata na emocije
Idem da joj seckam pa cu i ja malo da prezalogajim a mozda mi otkrije gde su mi sakrile pivo hehehehehehehehh

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back