bobanap
Domaćin
- Poruka
- 4.477
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JOPE:Svaka vam cast dragi moji. Evo jedva uspeh da iscitam ovih nekoliko strana. Bas mi je drago da ste caskali-kada ovo kazem pre svega mislim na Bobanu i Bubrega-mada bi mi bilo lepse da je stavio neko ime. Znate, iako nisam dugo na forumu, za kratko vreme se moze skontati ko je kakav lik. Bobana je moj sampion, lier-rekoh danas ili sinoc. Eh, sto bih voleo da imam trakvo srce, da zbog horoskopskog znaka ne budem cesto na kraj srca, (Ubi me osecajnost i u dobrom i u losem-ma p kome se radilo, ali to je jace od mene). Veliki pozdrav/![]()

Dobar dan, ja malo okasnio. Vreme katastrofa, kisa, hladno, prava kisna jesen. Dan proveli kako vam srce zeli, al' pre svega u zdravlju.bobanap:50-e......dobro jutro :-D :-D
provedite dan u zdravlju i veselju :-D :-D
BUBREG U LOJU:Nikad se nezna sta nosi dan a sta noc a sta klimaks hahahaha
A pomirenje i prastanje kada za to postoji razlog je V E L I K A ljudska hrabrost i vrlina
Razmisli malo o tome
JOPE:Znam da si tu negde, vidim te, a ti znas ko si.P O Z D A V LJ A M T E. Poljubac za malo mladje, a naravno i generaciju.
Cao drugaricebobanap:pozdravljam te drugar..... :-D :-D :-D
ma, tu sam, svratim na kratko....vise se sad bavim nekim citanjem.......
doduse i nema vas....pa i ja odem na druge zanimacije :-D
ti volis fotografiju ...evo za tebe :-D :-D :-D
![]()