u ime svih nas iz 50 i neke...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BUBREG U LOJU:
Izvini nisam razumeo koji to kaffe spominjes da i ja malo ludujem :lol:
Ej. generacijo, da ti kazem: tvoja zena je, znam odakle a moja je iz Novog Sada, tamo je rodjena iako su njeni doseljenici iz okoline Bele Palanke-otac zeleznicar. Mozda se desi i da ih tvoji poznaju. Cuda se dogadjaju. Ali o detaljima, ako zelis, mozemo komunicirati na pp (privatni forum). Meni moje godine ne smetaju, iako mozda po nekad nije primereno ali se ponasam otkaceno-zivot ie i valja ga ziveti. Ovde ima KUL naroda. Bobana i jos po koji za 10+.

BUBREG U LOJU:
Hvala ti Bobana sto me smatras prijateljem

Tu sam ja skoro svako vece nekad samo projurim a nekad se duze zadrzim i samo citam
Nekako osecam da posto pripadam 50 i nekim nije mi bas zanimljivo pozivanje na kafice i
pozdravljanje (sve virtualno) bez nekih dubljih sadrzaja druzenja
Izvinite sto ovo pisem ali to iskreno mislim pa vam zato to i pisem
Nisam navikao da se lazno predstavljam ono sto jesam nemam zasto da krijem
Razumem da na ovom mediju mora postojati granica identiteta ali za pravo druzenje ona je velika
smetnja barem meni neznam za druge
Na ovaj podforum sam dosao iskrena srca i bez ikakvih zadnjih ili prikrivenih namera
Cilj mi je bio jednostavno iskreno druzenje
Iskrenosti medju ljudima je sve manje
Bobana izvini sto sam ovo napisao ali tako osecam

Mislim da se slazem s tobom,oko tih virtuelnih kafica i pozdravljanja,sve se na isto svodi,ali ocito to vecini ljudi odgovara.
Sad mi je samo lakse kad vidim da nisam jedina koja bas ne voli suplju.

samomama:
Ovdje u Bosni jos kisa.... Jutro Jope,mama bila vrijedna,odvela dijete u skolu,jutarnja setnja po kisi-romantika.
Mama, pozdrav i tebi. Nema kise kod nas. Lepo je setati. Evo ja se od kreveta odsetao do kupatila i odmah dotrcao do kompjutera, da vidim ste se nocas izdesavalo i da vas pozdravim. Sto se tice kafenisanja u kafeu pa i na ostalim forumima, pa prihvatite to k'o zajebanciju i "ubijanje" vremena. Ako zelite virtualnost da ucinite stvarnom, pa pruzite korake, ponudite, dodjite-daljina nije problem. Ne mora to da bude za dan-dva, mesec, moze i za godinu. Ako zelis desice se. Pozdrav i podsecanje-nema odgovora. :grin:

JOPE:
Hvala, mama. Ako nisi doruckovala ja odoh da nesto kupim pa cemo sesti za stolom i ispricati se, uz musku kaficu.

Vrlo rado,nego,sta je specijalitet kuce,osim muske kafe (koju zaista nisam popila duuugo,ne znam racuna li se ona koju konabar napravi u kaficu,tu sam jutros popila s prijateljicom,kad smo odvele klince u skolu,bile smo najljepse zene u kaficu-jedine :) :) :) )

samomama:
Vrlo rado,nego,sta je specijalitet kuce,osim muske kafe (koju zaista nisam popila duuugo,ne znam racuna li se ona koju konabar napravi u kaficu,tu sam jutros popila s prijateljicom,kad smo odvele klince u skolu,bile smo najljepse zene u kaficu-jedine :) :) :) )
Danas nista posebno. Nesto mi se jedu forneti pa cu uzeti malo slane-vise vrsta- i nekoliko sa makom da zasladimo. A rekose mi iz vaseg kafica da ste zaista bile najlepse, prolece je od vas cudo napravilo. :grin:

kada prve dodju ptice
a pcelice sisu cvece,
tad je ovo divno doba
zovemo ga svi prolece.

50-e.......svako dobro..... :-D :-D :-D

62235,1169920942,1.jpg

50---e....... :-D
mislim na Vas..... :-D :-D :-D

JOPE......posebno te pozdravljam jer si ti pravi drugar......i zao mi je sto Natalije odavno nema....bila bi odusevljena sa koliko paznje odrzavas Vasu temu..... :-D :-D :-D
( uz moju pomoc ) hahhahahahahahaaaaa

JOPE.....
ovde cu ti odgovoriti na post koji si stavio u caffe.....
ono sto je bubreg u loju napisao je sustina i u tvom prigovoru.
ljudi jednostavno " uzimaju " forum na neki svoj nacin....u skladu sa vremenom...
interesovanjem......
ne moramo svi biti istovremeno prisutni da bi se razmenile poruke....pozdravi......
medjutim, ovde fali ono nesto......i ja tacno znam na sta si mislio.
toga skoro da nema i moramo to takvim i prihvatiti. :-D :-D :-D

bobanap:
50---e....... :-D
mislim na Vas..... :-D :-D :-D

JOPE......posebno te pozdravljam jer si ti pravi drugar......i zao mi je sto Natalije odavno nema....bila bi odusevljena sa koliko paznje odrzavas Vasu temu..... :-D :-D :-D
( uz moju pomoc ) hahhahahahahahaaaaa
Naravno. Da nije tebe, tvoje dobrote i vedrine i srca k'o okean tesko da bi i ostale teme funkcionisale kako funkcionisu. Ja te proglasavam liderom, u meni nema sujete kada si tu u pitanju. Hvala ti sto postojis. U mom srcu i porodici za tebe uvek mesta. Dobrodosla.

JOPE:
Naravno. Da nije tebe, tvoje dobrote i vedrine i srca k'o okean tesko da bi i ostale teme funkcionisale kako funkcionisu. Ja te proglasavam liderom, u meni nema sujete kada si tu u pitanju. Hvala ti sto postojis. U mom srcu i porodici za tebe uvek mesta. Dobrodosla.

JOPE......ovo je bas napisano po meri za mene :-D hvala Ti :-D :-D
vise od svake pohvale prija mi sto si u meni prepoznao coveka.....a kao sto znas,
najteze je biti covek .
Gorki je rekao......." Covek je ukras sveta . "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back